Jogerősen 480 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Járásbíróság Tilki Attila fideszes országgyűlési képviselőt, Fehérgyarmat polgármesterét, továbbá egy évre eltiltotta a járművezetéstől. A bíróság indokolása szerint Tilki Attila 2012. február 9-én reggel kocsijával az M3-as autópályán Budapestről Miskolc felé tartott, amikor ismeretlen okból az úttest bal oldalán lévő füves útpadkára hajtott, a gépkocsi az úttesten megcsúszott, keresztbe fordult, majd a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Tilki Attila a baleset időpontjában enyhe fokú alkoholos befolyásoltság állapotában volt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Az egész egy nagy tévedés! Valószínűen az a fél kiló import körte erjedhetett meg a gyomrában és abból eredt a kimutatott alkohol!
orogordog
Enyhén itass, inkább az alkoholban nem tudtak vért kimutatni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.