A vendégéjszakákat tekintve stabilan a tíz leglátogatottabb magyarországi célpont egyike Zalakaros, amely egyre előkelőbb helyet foglal el a turizmusban – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes államtitkára vasárnap a zalakarosi fürdő új részlegének avatásán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Gyermekbarát... 0-5 évesig,majd 12-től esetleg.
Közte meg nézheti a gyerek a csúszdát. Mert a Csodapók már egy 8-10 évesnek dedó, a nagy csuszik közül csak a családit használhatnák, ami tele van kisgyermekesekkel,akik anyukkal, apukkal csúsznak.
A többit viszont nem használhatják, mert ahhoz meg kicsik.
Én két éve voltam utoljára, és a szívem megszakadt, ahogy a 8 éves, -aki ennél nagyobb csúszdákhoz volt szokva, négy éves kora óta napi minimum két órát úszik- nézte a csúszdákat,ahol egyébként jó pár vele egyidős is csúszott. de mivel őt leparancsolták,így nem mert visszamenni.
Bár érdekes módon 10-től kb. 13-ig megengedték neki.
Szóval Zalakaros abban az évben feketelistára került, azóta is élvezzük az élményfürdőket,de oda soha többet - és ezt a gyerek mondja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.