A gyerekek, a szülők és maguk a tanárok is kényszerként élik meg, hogy szeptembertől délután négyig kötelező a diákoknak az iskolában maradni. Az egész napos iskolaként emlegetett modell egy félresiklott ötlet, amit se az iskolák, se az oktatási államtitkárság nem tudott értelmesen kihasználni. A kudarcot az oktatási államtitkár is elismeri.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@kacsa0707: és te vagy erre az élő példa? (mármint az elcseszett oktatásra)
és szólj, hogy kedves nahátot ne felejtsem ki
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@gabrella: Volt egy vénkisasszony rajztanárnőm, sovány-szikár , semmi nem tetszett neki, mindenre megjegyzést tett. Madárcsőr kisasszonynak hívtuk. A fiúk kilesték, hogy térdig érő száras bugyit hordott. Nem ő volt a kedvenc tanárod?
gabrella
@KERKA: Vedd be a gyógyszered, elfelejted,hogy az a te kedvenced volt!
KERKA
@gabrella: végül is szerettük az öreglányt, a tűt nem az ő székpárnájába tűztük. Neki egy sárgarépát raktunk oda:))
kamazuka
Nem börtön az!
Míg dolgozunk a munkahelyünkön,addíg is felügyelet alatt vannak gyermekeink.Igaz nem a Plázákban csellengenek,vagy pedofilok szabad prédájaként,mi több,tanácstalanúl csellengve akár a bűn útjára unatkozva magukat.
Akinek szakköre,vagy edzése az rendben van,hogy megússza napközit délután,de azok akik sportolnak,általában jobban is teljesítenek tanórákon.Jó ötletnek tartom.Reggel viszem este hozom.
gabrella
Nem sok jó ötlete van a kormánynak, de ez az!!!
bundi
@kacsa0707: gondolom végigolvasgattad a hozzászólásokat valami hozzáfűzni való?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.