Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt 2007 húsvétján ölték meg különös kegyetlenséggel az otthonában. A rendőrség egy év alatt mintegy száz tanút hallgatott ki, ujjlenyomatokat, DNS-mintákat rögzített a helyszínen, és egy sor szakértői véleményt szerzett be. Miután azonban sem a gyilkosság eszközét, sem a tettest nem találták meg, az ügyészség az addig tanúként kihallgatott Schönstein Sándort, az áldozat fiát vádolta meg a gyilkossággal. A fiatalembert 2008 tavaszán elõzetes letartóztatásba helyezték. A Hetek interjúja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@szaboria1: Valószínű, elő jött belő le a gerinc! Az már sértő manapság!
jancsipapa
@Meine Ehre heisst Treue: Mórnak lett valami következménye ? Vagy ott van a Táncos Gábor ügye . ( Bár ő még a mai napig bűnös...)
adrenalink
@szaboria1: D. Lajos később visszavonta a vallomását...
szaboria1
@adrenalink: Az igaz de olyan dolgokról beszélt ami alapos gyanút kelthetett volna.
adrenalink
@szaboria1: Igen, de ahogy emlékszem Dr Magyar György utána úgy nyilatkozott, hogy ezáltal tehetetlnek a rendőrseggel szemben...
Csizmás Kond
Ha évekig hurcolták és nem találtak elégséges bizonyítékot akkor azokat kéne megbüntetni akik meghurcolták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.