Érdekes történet kezd kibontakozni a lottómilliárdos sztorijából. A Blikk egy állítólagos ismerőssel folytatott levelezésből cikket írt, a férfi ezután szólt nekik, hogy csak viccelt és meg is fenyegette a lapot.

Csütörtökön délelőtt az Origo levelet kapott egy férfitől, aki azt állítja, hogy csak viccelődött a Blikkel. A férfi a levélhez több képet is mellékelt, ezeken a Blikknek küldött levelei és a Blikktől kapott válaszok láthatók.

A Blikket a férfi egy friss e-mail címről kereste meg, információkat adott az állítólagos nyertesről, a bizonyítékokért azonban 200 ezer forintot kért. Így a bulvárlap a levelezésből írt cikket.

Ezután azt írta, hogy ha Blikk nem tesz neki "ajánlatot", akkor nyilvánosságra hozza a levelezést. Egy újabb levélváltás után személyes találkozóra hívta a lap munkatársát csütörtökön délre egy belvárosi McDonaldsba.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Még mindig nyomják a süket dumát,,,megvan kinyerte ,kiderült holnyerték ,napok óta részeg ,stb, ! Az ilyen kitalációkat nem büntetik ???
ila51
@A Tündik bündije: :))) KP ...na ezen leestem a székről :))
ila51
@pbalage: sokat nevettem rajta , köszi
A Tündik bündije
@ila51: Tudod időnként kimondottan oktató célzatú ez a jogász hivatás. Aki "olyan" helyről jött, piszok egy zsargont tud néha levágni :-)))
hallgatag
Ezek a milliárdok már réges rég eltolcsi elvtárs valamelyik
fiókjában nyugszanak a következö " prémiumosztásig "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.