A válság 2008-as kitörése óta immár öt szűk esztendőt élt át a magyar bankszektor. Egyes bankok akár csődbe is mehettek volna, ha tulajdonosuk nem áll folyamatosan melléjük. A magyarországi...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Hát ebből az összegből simán lehetett volna hitelkárosultakat menteni úgy, hogy még a bank is jól járt volna. Ekkor nem volt baj a bankoknak az ingyen pénz. Rohadékok.
coyote3
@Uborkakulcs: ha elolvastad volna a cikket figyelmesen , értelmezhetted volna, hogy nem az állam segítette ki a bankokat, hanem a tulajdonosa tolt bele lét :) Talán épp azt a pénzt , amit az állam vett el tőlük különadó formájában, hogy betömje a költségvetés lyukait, amit a nagy butaságával okozott. A rohadék...
sokanvagyunk
Mert a bankok nem hallják meg: segély alapú társadalom helyett munka alapút építünk Magyarországon - ja, ők mentőcsomagnak nevezik a segíjt.
Uborkakulcs
Szegény bankok. Ők minden ügyletükkel szarul járnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.