Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar foci. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Tízezredik világröheje és világszégyene bukás, ami miatt tízezredszer is le kellene mondania hazaáruló országromboló nemzetpusztító viktátorunknak, ha korrekt ember- , sőt ha egyáltalán ember lenne...de mivel egyik sem, hát most a tízezredik lehetőségnél is nyilvánvalóan: NEM FOG... hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán
kopeba
Ebben az országban nem szabadna a futballra költeni 5 forintot sem. Lenne más helye bőven.
bretagne
Az a baj, hogy mindig mer nagyot álmodni. Most már felébredhetne!
hetöndöe
A csuti tahó elfelejtet szólni a hollandoknak, hogy Magyarország jobban teljesít és Európa csak kullog utánunk.
Látszik hogy a csúti paraszt csupán a verbalitás zembere minden tudás nélkül,Rákosi után a legnagyobb szélhámosa ennek az országnak és birka népének.
Sede
eltakarítani, ledózerolni az egészet, amit magyar "labdarúgásnak" csúfoltak az elmúlt évtizedekben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.