Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ)* mosonmagyaróvári szervezetének rendezvényén beszélt a mosoni plébániatemplomban.. Amit mondott:– A kereszténydemokrácia hasznos, semmivel sem pótolható része a hazai demokráciának, a magyar szabadság ügyének.– Ez az eszme a keresztényszociális tanítást követve az európai fejlődés élvonalába repíthette volna Magyarországot, ha hagyják azok, akik vagy letértek az erkölcsi alapú politizálás útjáról, vagy sohasem jártak azon, „akiknek egyetlen szempontjuk volt: saját maguk”.– „Napjainkban például egy sokszorosan bukott politikus azt hirdeti, hogy a keresztény Magyarország nem lehet szabad, mert a kereszténység és a szabadság kizárja egymást. Mondhatnánk neki és a hozzá hasonlóknak felebaráti szeretettel, ha értenék: ne féljetek, ne féljetek megismerni az igazságot, mert az titeket is szabaddá tesz.”– A hazai kereszténydemokrata mozgalom megtalálta a sziklánál szilárdabb alapot, amelyen gyakorlatiasan, a...

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"A kereszténydemokrácia hasznos, semmivel sem pótolható része a hazai demokráciának, a magyar szabadság ügyének"...na ja.
hetöndöe
És ez pont ez az a tahó exkomcsi mondja?
Jó vastag ám a bűrke a pofáján.
coyote3
"egy sokszorosan bukott politikus" . -Na Köteles Lackó kapsz ezért a gazdádtól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.