Magyarország a 28. helyen áll az élelmezésbiztonsági globális ranglistán - derül ki az amerikai központú vegyipari konszern, a DuPont megbízásából készült felmérésből, amit az Economist Intelligence Unit állított össze. A felmérés egyik alindexében, az élelmiszerek minősége és biztonsága terén a régiós országok közül hazánk érte el a legjobb helyezést.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
na ezt megcàfolom, teljes mèrtèkben, hogy elsok lennènk az èlelmiszerbiztonsàg terèn! Csak elkell menni a piacra, borzalmas ahogy a csirkèkbore kinèz, mint ha meglettek volna màr fozve, nem is veszek csirkèt, mert mikor megvettem ès megfoztem a tacskò se akarta megenni, ki kellett dobni. A hurka az meg olyan szàraz mint a Gyulaikolbàsz, ehetettlen. lehet, hogy ellenorizve vannak, de akkor meg règi az àru. A halakròl ne is beszèljunk, (pisztràng) egyàltalàn nem frissek a bore olyan ràncos mint egy 90 èves nèninek az arca. Nem tudom, hogy milyen idokozonkènt van az ellenorzès, de nem vagyok megelègedve vele.
ez egy màsik hazugsàg, hogy biztonsàgosabbak az èlelmiszerek Mo-gon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.