A Horthyszobor-avatásra érkezőket több száz ellentüntető várta a Szabadság téren. A mellszobrot a Hazatérés Templomában állították föl, gárdista- és Horthy-korabeli egyenruhás résztvevők jelenlétében. Az utcán zúg a „nácik haza”, a felháborodott tömeg transzparensek erdejével demonstrál. Horthy a „történelem szemétdombjára való” az ellentüntetők szerint.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Helyes!!!
Vitéz Lóbányainak a ganédombon a helye a követőivel együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@űrbán
Persze, és mivel nem volt gyilkos ezért nem is ítélték el.
Az, hogy itt néhány agyament a saját szűk látóköre szerint ítél az nem volt és nem is lesz perdöntő.
űrbán
@Csizmás Kond: Nem volt gyilkos,nem hát, adolf bácsi sem ölt meg senkit, sztálin meg pláne nem, rákosi állítólag kimondottan szerette az embereket, és ő sem ölt meg senkit.
Minden jelentős régmúlttal rendelkező országban létezik egy olyan "közeg", debilek hada, akik a nagyon régi feudális múlt intézményi és társadalmi rendjére nosztalgiáznak. Királypártiak. Arisztokraták seggnyalói. Akik kiváló célpontok a rájuk szakosodott ál-arisztokrata szélhámosok számára. Sőt, még az újvilágban - Amerikában - is előfordul ez a jelenség, pedig oda mindenki sokkal később keveredett így vagy úgy. Szóval nem különleges ez, hogy itt is van pár száz, vagy pár ezer ilyen ökör. Azonban azok ott vannak. Én meg itt vagyok, és azt mondom hogy ott lehetnek ilyen ökrök, de itt ne legyenek. Főleg azért ne, mert a régi, fejlett országokban már sokkal erősebb, szervesültebb a demokrácia. Ott alakult ki a modernitás. Tehát azok az országok jobban ragaszkodnak az új társadalmi modellhez, mint a mi elmaradott népünk, akiknek az is egy külső kényszer volt, amikor a császárok szolgái voltak, és úgy tűnik hogy most az is egy külső kényszer a számukra, ha egy a fejlett országokéval azonos, modern, felvilágosul, szabad szellemű országban "KELL" élniük. Ezek rutinból most is pont úgy lázadnak, mint mindig. Pont azokat a sablonos szövegeket mondják, mint akkor, amikor az elmaradott feudális rend ellen lázadtak. Másrészt pedig itt nem egy elenyésző kisebbségnél látom ezt az elmebajt. Az egész jelenlegi kormányzó erő, az őket támogatók többsége ilyen. (Lásd orbán szabadságharca az EU ellen!) Soha nem is volt modern világképük. Kapóra jön nekik, hogy most dicséret mellett tudnak vissza süppedni a sötét feudalizmusba. Ezért nem egy sima ügy ez a Horthy ügy a számomra. Ez komolyabb, mint a nyugati elmebetegek sznobizmusa.
Csizmás Kond
@űrbán: Ha már ekkora energiát fektetsz bele az üres dumáidba akkor kimondhatnád ki az akit mondjuk te is pártolnál ...már csak azért is mert a felsorakoztatott névsorodból ítélve mindenki gyilkos.
űrbán
@Csizmás Kond: És valóban.

Megdöbbentő, hogy egy olyan ország népe, mely a keleti blokkban mindig a szabadság szigete volt, most ilyen rémes ütemben süpped el ebben a szellemi és intellektuális fekáliában. Ez a vészes tempó bizonyára azért van, mert ahogy fentebb már írtam, az a nyugatias szabadság, ami eddig jellemezte Magyarországot, valójában soha nem volt az övék.

Nincs megoldás.
Már nincs.
Ennek az országnak hosszú-hosszú évtizedekre vége van.
Ebből a stádiumból, ahova sikerült lesüppedniük, már nincs visszaút.
Csak a kihalás.
Jön a generáció váltás.
Lehet hogy egy nem is lesz elegendő. Kettő, három is kell.
Majd ... 30-40-60 év múlva ... .
Addig szívni fogtok, mert azt választottátok.
Vagy ha nem választottátok, akkor hagytátok, hogy mások azt válasszák.
Csizmás Kond
@űrbán: ...szóval szívni fogunk...és te hol szívsz ?
űrbán
@Csizmás Kond: Jövő héttől már sehol :) Itt hagyom ezt az orbánia nevű élhetetlen pöcegödröt, irány Anglia. Pont három nap alatt fogom megkeresni a jelenlegi havi béremet.
Néha majd eljövünk a családdal orbániába, megnézni hogy halad a nemzeti együtt hülyülés. Persze előtte a kötelező oltásokat felvesszük :D :D :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.