Magas összegről kaphat számlát a jövőben az a külföldön munkát vállaló magyar, aki itthon kíván gyógykezelést igénybe venni; ha valaki külföldön szerez biztosítást, az OEP ezentúl külföldinek tekintené - írja a Napi Gazdaság hétfői száma.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Szerintem, ez nagyon jó kezdeményezés. Amennyiben valaki nem fizet itthon TB-t, ne is jusson alanyi jogon az ellátáshoz. Ide értve azokat a "rejtett erőforrásokat"is, akik életükben nem fizettek TB-t, mégis ingyen jár nekik, az EÜ ellátás.
Orsós Rodrigó
@Uborkakulcs: "Ide értve azokat a "rejtett erőforrásokat"is, akik életükben nem fizettek TB-t, mégis ingyen jár nekik, az EÜ ellátás"

Erről ne is álmodj, egyből menne a rasszistázás meg a nácizás. Arról nem beszélve, hogy igen komoly szavazói réteget jelentenek a rejtett erőforrások! A pártok emiatt inkább a kegyeiket keresik, mintsem, hogy bekeményítenének.
gabrella
Sokszor eszembe jut,hogy az alkoholista cigányt a padon ha elesik,leesik bevitetik a kórházba, na de ki fizeti ki a kezelést?
Délután már fogja az olcsó borát, miután kimosták a gyomrát,bekötötték a sebét és újra ül a padon és iszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.