Két eltűnt gyerek felkutatásához kéri a lakosság segítségét a rendőrség – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel hétfőn.

Dobó Dénes tájékoztatása szerint a 13 éves Kulik Alexandra és 8 éves testvére, Kulik Gabriel Lajos vasárnap este 21 óra körül tűnt el debreceni Császár Péter utcai házukból.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére november 10-én 22 óra 33 perckor egy debreceni férfi telefonon tett bejelentést, mert két gyermeke 21 óra körüli időben a debreceni Császár Péter utcai házukból ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre – ismertette a részleteket Dobó Dénes.

Kulik Alexandra körülbelül 150-160 centiméter magas, egyenes fekete hosszú hajú, barna szemű. Eltűnése előtt egy barna hosszú szárú csizmát, kék színű, combján kivágott farmert és fekete kapucnis, szőrmés dzsekit viselt.

Kulik Gabriel Lajos körülbelül 110-120 centiméter magas, rövid, szőkés-barna hajú, barna szemű. Eltűnése előtt barna színű bakancsot, egy zöld színű melegítőnadrágot és barna pulóvert viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt gyermekek tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, hívja a 06-52-516-400 (24-92) telefonszámot vagy a nap 24 órájában elérhető 06-30/866-1704 mobiltelefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli – közölte a sajtóreferens.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok