A Debreceni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálatot folytat Kulik Alexandra 13 éves és Kulik Gabriel Lajos 8 éves debreceni lakosok eltűnése ügyében. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2013. november 10-én 22 óra 33 perckor egy debreceni férfi telefonon tett bejelentést, mert két gyermeke 21 óra körüli időben a debreceni Császár Péter utcai házukból ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

HajduPress
segítsen, aki látta őket, vagy tud valamit!
bretagne
Forduljanak ahhoz a tévés műsorhoz, ahol az eltűnt gyerekeket lehet kerestetni. Csellengők a címe.
szaboria1
@bretagne: Az nem igazán jó mert nem azonnali műsor.
szaboria1
Vajon mi visz rá két gyereket, hogy este 9 órakor tűnjenek el.?
bretagne
@szaboria1: Rengeteg oka lehet: a szülői meg nem értés, sértődöttség, kalandvágy. Vagy egy rossz mondat. Ezt az utóbbit azért írom, mert amikor a fiam kicsi volt, haragudtam rá és azt mondtam neki, "menj világgá!" Ne tudd meg, összefogta a motyóját és elindult. Kinéztem utána, de nem nézett vissza. Aztán utána mentem. Ezt a mondatot soha többé nem mondtam. Remélem, előkerül a 2 gyerek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.