A szürke novemberi időjárásból a napfényes Floridába menekült egy tucatnyi debreceni cég- és városvezető egy konferencia ürügyén – írta a vagy.hu.

Az utazásra úgy derült fény, hogy az egyik résztvevő pálmafás, kókuszdiós képeket töltött fel magáról a Facebook-oldalára, amelyeket később kitörölt – írja a portál.

Floridába utaztak a debreceni fejesek konferenciára

- A vezetők közül ketten – a jegyző és egy alpolgármester – az Egyesült Államokban van, szabadságuk terhére, minden költségüket maguk finanszírozzák – válaszolt a debreceni polgármesteri hivatal, de a helyi cégvezetőkről kérdésünk ellenére sem nyilatkoztak.

Ezek szerint igazán elhivatottan vezeti a várost Pajna Zoltán alpolgármester és Szekeres Antal jegyző, hogy egy-két havi fizetésüket sem sajnálják, hogy naprakész ismeretekre tegyenek szert az energetika területén. Pajna alpolgármesteri fizetése bruttó 570 ezer forint, míg 200 ezer forint alatt nemigen lehet floridai repülőjegyet kapni, a szállásra további százezreket kell áldozni, és a konferencia sincs ingyen – tette hozzá a Blikk.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Dugós kósalala intézte nekik a jutalomkonferenciások...
Csak a pártkassza finanszirozta, nem a saját zsebük...
Ez náluk a természetes, aztán hazudoznak, ahogy
megszoktuk tölük !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Nagyon sok jó dolgot csináltak, megérdemlik! Másrészt erőt kell gyűjteni, mert kicsiny hazánkat tovább támadják az ottani milliárdosok és meg kell őket közelről figyelni. Mi így tudjuk Amerikát lekémlelni.
Gyuri Géderről
Egyébként, hová utaztak volna? Csak nem, bivajbasznádra?
bakegya
Így mulatnak a cociális grófjaink!-nem csak a debreceni Döbrögik!A MAGYAROK MINISZTERELNÖKE EKKORA JÓLÉTBEN TARTJA ALATTVALÓIT...,önkormányzóit,míg ő a következő nyaralás FEDEZETE ÉRDEKÉÉBEN AZ Ő közmunkapiacán tapos a düledező európai bankok számláján!
A nagy válság után,szabadon kibiztosított fidesz szabadságharc rezsicsökkentő szabadságharcos hadjáratát megindított!- a világ napos oldalára vezényelve katonáit!:)))
Levendula
@sbl: Csak nem magadat véded? Te is jártál Floridában? Közpénzből? :)
DogAdventures
Nem nagy ügy,nekem meg hatalmas kagylógyűjteményem van, amit csak úgy elszórva tartok a világ tengerpartjain. Talán már láttátok.:))
sbl
Miért védeném?
Még nem jártam Floridában, valószínűleg nem is fogok, annál is inkább mert nem vagyok az USA-ra kíváncsi. A hírportálokat olvasgatva enyhén szólva nem biztonságos hely.
Minden idiótának fegyver van a kezében, nincs olyan hét hogy ne lenne valahol ámokfutás jellegű lövöldözés.
Speciel Floridában azért egy dolgot megnéznék, a NASA bázist.

Ha már mehetnékem van, akkor inkább Németország iránt érdeklődöm.
Az civilizált hely.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.