A bíróság a másodfokú tárgyalás kezdetéig házi őrizetbe engedte Eva Rezesovát, aki egy Duna-parti luxuslakásban töltheti következő hónapjait. A hvg.hu korábban ott járt, nézze meg képgalériánkat! A Meder utcai XIII. kerületi ház a legjobb nevű szállodák kínálatával is felveszi a versenyt: kávézó, étterem, többtípusú szauna, kültéri medence, fitneszterem is megtalálható, a közelben pedig egy jachtkikötő is van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ezért a luxusért "csak" 4 embert kellett megölnie?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@kukac50: ès akkor ha 10 èvet kapottvolna megoldottàk volna a problèmàt?
pacsni
@hallgatag: elosszor is olyanokat irtàl, hogy (kemio stb) tudod, hogy aki màsnak vermet às maga esik bele) èn nem vèdem ezt az Evat, mert nemtudni pontosan, hogy hogy torèntek a dolgok, de ha ivot ha nem nemhiszem, hogy direkt csinàlta volna, ès kulonben azt se hiszem, hogy lepènzeltek valakit, hogy kevesebbett kapjon. De ha megnèzed, akkor a legtobb ilyen balesetnek 5-6-7 èvnèl nem adnak tobbett. lehet, hogy azèrt kapott ilyen enyhe buntetèst, mert van valami diplomàciai kapcsolat (amit mi nemtudhatunk)a magyarokkall, de kulonben ha 20 èvet is kapott volna, nemvàltoztattna a dolgokon, akik meghaltak (sajnos) nem jonnek vissza. A legjobb az lettvolna, ha bevonjàk a jogositvànyàt egèsz èletère, ès tobbett nem vezethetne, az lett volna a legnagyobb buntetès, mert ez a no sokat csavarog a fenekealatt kocsival, igy meg meglenne gàtolva.
kukac50
@pacsni: Az elhunytak családjainak érzéseire, 6 év 4 ember életért kevés.
Nem old meg minden problémát,de Rezesovának az ittas gyorshajtásért illő több időt rács mögött tölteni. ha könnyen megússza máskor is részegen vezet.
pacsni
@kukac50: ennek a nonek volt biztositàsa, ès gondolom, hogy nem kevèsèrtèkben volt a biztositàs, mondvàn, hogy kulfoldon sokba kerul a biztositàs fedezèse, azèrt mondom, mert nekunk is kulfoldi biztositàsunk van 400 eurot fizetunk èvente, a biztositò kulonben is jòl megfizette a rokonokat, hol a magyaroknak letobbjènek fillères èrtèkben vannak biztositva ès nem fedezik mèg a kocsiban kelettkezet kàrokat sem. Ha nekem van egy BMW ès belèmszalad egy magyar rendszàmu kocsi az olyan kàrt csinàl a mi kocsinkba ami nincs fedezve az euro èrtèknek megfeleloen,az hogy mennyit fizettek a rokonoknak azt soha se fogjuk megtudni, csak azt hogy milyenbuntetèst kapott a holgy. Aki az uno-ban ult, annak termèszetesen nemvolt sok a bitositàsa, mert az legalàbb 15 èves rossz hasznàlt kocsivolt, ès a biztositò nem sokra èrtèkelte a bebiztositàsàt, mert nem is volt biztos jòàllapotba, mert egy kis utkozèsnèlazonna kigyuladt a kocsija. Mivel, hogy Mo-gon rengeteg règi hasznàlt kocsikkal jàrnak, a biztositò nemkotthett nagy osszegu szerzodèst, legtobbjènek nincs is kaskoja, ès mèg a egyszeru biztositàsuk sincs.
kukac50
Az öreg autót lehet pótolni de az ember életet nem.Biztosítás nélkül nem lehet forgalomban részt venni. Nekem is egy 20 éves audi van,és bárhol közlekedek vele mert jó állapotban tartom,meg csak Én vezetem..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.