A bíróság a másodfokú tárgyalás kezdetéig házi őrizetbe engedte Eva Rezesovát, aki egy Duna-parti luxuslakásban töltheti következő hónapjait. A hvg.hu korábban ott járt, nézze meg képgalériánkat! A Meder utcai XIII. kerületi ház a legjobb nevű szállodák kínálatával is felveszi a versenyt: kávézó, étterem, többtípusú szauna, kültéri medence, fitneszterem is megtalálható, a közelben pedig egy jachtkikötő is van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ezért a luxusért "csak" 4 embert kellett megölnie?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Az ügyvédek-szakértők bírói segédlettel még egy jó darabig elvitázgatnak erről-arról míg ő köszöni szépen a jóltartást - remélem, beszámítják a bünti idejébe... - és harmadolás utána elrepül, mint a madár!
Sede
egy volt tanácsvezető büntetőbíró ismerősöm (akit persze teljesen kicsináltak, mert nem állt be a rendszerbe) mondta: a bíróságokon nem az érvek-ellenérvek, bizonyítékok "versenyeznek", hanem az ügyvédi táskák méretei... hogy mennyi fér beléjük...
aztán a "sztár" ügyvédek továbbítják a küldeményt a tekintetes bíró uraknak...
tisztelet a kivételeknek.
mondott konkrét ügyeket, neveket is, de pillanatnyilag nincsenek felesleges tízmillióim a személyiségi jogi perekre.
gabrella
Ezért a luxusért "csak" 4 embert kellett megölnie?
Sede
@gabrella: végülis "csak" ennyien ültek a puntóban. ülhettek volna 5-en is.
hallgatag
A beköltözés napján kapjon egy finom kis rákot a gyomrába, meg a beleibe
és járjon kemora rendszeresen...Nincs hely esetleg Kalocsán, egy
szimpatikus 4 ágyas cellában, leszbikus gyilkos csajok társaságában ???
Megtudná a szlovák ribanc a magyar " vendégszeretetet " !!
Hát ez a magyar jogrendszer, 2013-ban, a XXI. században, a rendszer
" szegényebb " ügyészeinél, biróinál, védöinél...A pénz szaga...
Sede
"Az ügyész olykor jegyzetelve, rezzenéstelen arccal hallgatta az ítéletet, amely jóval enyhébb, mint amit ő indítványozott, hiszen halmazati büntetésként a 13 éves maximumhoz közeli börtönt kért a vádlottra. Rezesova ügyvédjén sem látszott meglepetés."

senki nem lepődött meg.
van még kérdés?
Dulcinea
...mert van az a pénz..amiért ez a nyomorult gyilkos szinte szabadon flangálhat!
Szégyen gyalázat...ugyanúgy a börtönben a helye, mint az összes többi féregnek!
Sede
Rezešová ítéleténél szigorúbbat is kiszabtak már több ember halálát okozó ittas vezetés miatt.

Egy 2005-ös esetben egy férfi 140-145 km/h-val haladt egy olyan útszakaszon, ahol 90 km/h lett volna a megengedett sebesség. Az ittas sofőr egymásba tolta az előtte haladó három autót, a balesetben hárman meghaltak, öten megsérültek. Az ítélet: 7 év börtön, 6 év közügyektől és 6 év járművezetéstől eltiltás, feltételes szabadulás legkorábban a büntetés háromnegyedének letöltése (5 év 3 hónap) után.

Egy tavaly ősszel lezárult, a Rezešova-ügyhöz hasonlóan négy halálos áldozattal járó esetben is szigorúbb ítélet született: nyolc év börtönre ítélte a Kiskunfélegyházi Városi Bíróság azt a félegyházi férfit, aki 2011. novemberben ittasan, 130-cal vezetve gépkocsiját nekiütközött egy kecskeméti család autójának a régi 5-ösön, a szülők és két gyermekük halálát okozva. L. Tibor vérében 1,15 ezreléknyi alkohol volt.

és mindenki arra gondol, amire akar...
Meine Ehre heisst Treue
Azt a ku..va! Adnék én neki luxust, a mocsok szlovák autós gyilkos férgének!
Ennek fegyházban lenne a helye!
X-ray
Szerintem vissza sem jön a másodfokúra...
Szvetlana
A reggeli hírekben az hangzott el, hogy 7 év letöltendő fogházbüntetést kapott, de jó magaviselet esetén legközelebb 4 év múlva szabadulhat.
A Qva anyját, de siralmas ez a fogház. Nem ragozom, mindenki olvasta.
Szóval ennyit ér a 4 összeégett ember élete., Ez a rinya ha kiszabadul, éli tovább a luxus életét. A család akik temettek, örökké gyászolni fognak . Szomorú
Josla
Kit kell megöljek, hogy ilyen "büntetésem" legyen?
pbalage
nem rossz kéró, a lüke valóvilág nyertesek most mennyire irigykedhetnek.
verőce21
Még az is előfordulhat, hogy a meghalt sofőr családjának elpereli az összes vagyonát, károkozásért ill. a meghurcoltatásáért és megveszi belőle ezt a kis "fogházat". - (hogy csak házi őrizetben legyen)
kukac50
6 év fogház büntetés az nagyon kevés 4 ember életének elvételéért részegen.
Legalább 10 év kellene.
kamazuka
Most elképzelem,de komolyan,nagyon nehéz,de mégis.
Én lelkemen száradna 4 ember halála.
Se pénzem se ügyvédek se semmi.Hűvös cella bűzölgő küblivel oszt joccakát.
Hát ennyit a jogszolgáltatásról és ennyit az igazságszolgáltatásról.
Egyáltalán ,mészárosainkra szavazunk majd jövőre?
Desischado
Sajnos, ebből látszik, hogy mire lehet számítani? Házi őrizet?! Adnék én neki olyan fogdát, hogy naponta elátkozná azt is, hogy megszületett! Ha egy pénztelen ember követett volna el ilyesmit, már régen a hüvösön csücsülne! Nem tudom, a bíró is mi a fenét képzel?! Mennyi pénzbe került neki és az ügyésznek a megvásárlása?! Mert ezek után nem tudom elhinni, hogy nem vették meg őket! Mocskos, gyilkos szuka! Ott dögölne meg ahol van, de azok is, akik lehetővé teszik ezt a gyalázatot! Nesze neked, négy ember kínhalála ennyit ér, ebben a rohadt rendszerben!
miazavalami
@hallgatag: Ennyit ér négy magyar ember élete a hatalomnak. Semmit...pénzért az anyjukat is eladnák.
craven
undorító ítélet,én 10 év letöltendőt adtam volna!ismét csalódtam az országomban! :( gratulálok illetésekek!
kkalman
Nem először, és biztos nem utoljára csalódnom kellett az igazságszolgáltatásnak csúfolt cirkuszban.
F_Viktor
Szavaitokból azt veszem ki, hogy azt gondoljátok a házi őrizetet a magyar állam költségvetéséből fedezik. Nem, azt Rezesova fizeti.

Ennél az ügynél is az jutott eszembe, mennyivel gyorsabb, költséghatékonyabb és talán igazságosabb lenne a magyar igazságszolgáltatás, ha nálunk is lehetne precedens, irányadó eset alapján ítéletet hozni. Nem értem miért nem fér bele a római jogra alapuló jogrendszerűnkbe? Akkor talán első és másodfokon nem lenne egymásnak ellentmondó ítéleteket hozni. S - ahogyan @Sede írta - eltűnnének a tárgyalóteremből a nagyméretű aktatáskák is.
laszlobihari
@miazavalami: Mit vársz ettől a "hatalomtol", eladták a baltás gyilkost is! Fél fillérért a kedves édesanyjukat is ki...nák a sírból!
lenhardtibolya
Ezek után mondja még valaki, hogy nem a pénz beszél... Undorító, hogy ez megtörténhet!
martinpalermo
@pbalage: Bocs, de most ez az ámokfutó nyerte ,a való világ díját, mert nálunk ilyen a való világ, az igazságszolgáltatásunk szégyenére--halottak emlékének meggyalázásával.!!
miazavalami
@laszlobihari: Az nem baltás gyilkos volt te! Nemzeti hős a hazájában. Nem tudtad? Csak nézőpont kérdése. A fidesz így nézőpontozta...
kamazuka
Érdekes,a jobbik a külföldi bűnöésről,most nem kiabál!
gabrella
tv2-n híradóban mutatták és mesélték mekkora bulit csinált és jókedvű mintha mi sem történt volna.
Szégyelljék magukat azok a bírók akik ilyen ejnye-bejnye ítéletet hoztak!
deviance
ha rajtam múlna kapna egy méter szer méteres cellát egy 3 centis lyukkal, hogy levegőt kapjon(még rendes voltam)... a lyukra pedig egy könyökcsövet, hogy nehogy fény érje
tűzróka0919
@gabrella: Láttam és mélyen felháborított . Sőt még mehet fitnyiszbe meg velnyeszbe meg szolláriunba is . Hogy ott égne szénné az alkoholista ringyó .
Szvetlana
@Dulcinea: Kicsit másképp képzeltem el a fogház bűntetést. De ahogyan SEDE írja, talán meg sem lepődtünk. Vajon miért???
Dulcinea
@Szvetlana: Magam is másképp képzelődök a büntetések területén...de ebben az országban...a pénz beszél...és amint a példa is mutatja...jó pénzért...az "igazságszolgáltatás "is megvehető!
stone
a szomszédom lesz?

kikérem magamnak!!!
pacsni
@kukac50: ès akkor ha 10 èvet kapottvolna megoldottàk volna a problèmàt?
pacsni
@hallgatag: elosszor is olyanokat irtàl, hogy (kemio stb) tudod, hogy aki màsnak vermet às maga esik bele) èn nem vèdem ezt az Evat, mert nemtudni pontosan, hogy hogy torèntek a dolgok, de ha ivot ha nem nemhiszem, hogy direkt csinàlta volna, ès kulonben azt se hiszem, hogy lepènzeltek valakit, hogy kevesebbett kapjon. De ha megnèzed, akkor a legtobb ilyen balesetnek 5-6-7 èvnèl nem adnak tobbett. lehet, hogy azèrt kapott ilyen enyhe buntetèst, mert van valami diplomàciai kapcsolat (amit mi nemtudhatunk)a magyarokkall, de kulonben ha 20 èvet is kapott volna, nemvàltoztattna a dolgokon, akik meghaltak (sajnos) nem jonnek vissza. A legjobb az lettvolna, ha bevonjàk a jogositvànyàt egèsz èletère, ès tobbett nem vezethetne, az lett volna a legnagyobb buntetès, mert ez a no sokat csavarog a fenekealatt kocsival, igy meg meglenne gàtolva.
kukac50
@pacsni: Az elhunytak családjainak érzéseire, 6 év 4 ember életért kevés.
Nem old meg minden problémát,de Rezesovának az ittas gyorshajtásért illő több időt rács mögött tölteni. ha könnyen megússza máskor is részegen vezet.
pacsni
@kukac50: ennek a nonek volt biztositàsa, ès gondolom, hogy nem kevèsèrtèkben volt a biztositàs, mondvàn, hogy kulfoldon sokba kerul a biztositàs fedezèse, azèrt mondom, mert nekunk is kulfoldi biztositàsunk van 400 eurot fizetunk èvente, a biztositò kulonben is jòl megfizette a rokonokat, hol a magyaroknak letobbjènek fillères èrtèkben vannak biztositva ès nem fedezik mèg a kocsiban kelettkezet kàrokat sem. Ha nekem van egy BMW ès belèmszalad egy magyar rendszàmu kocsi az olyan kàrt csinàl a mi kocsinkba ami nincs fedezve az euro èrtèknek megfeleloen,az hogy mennyit fizettek a rokonoknak azt soha se fogjuk megtudni, csak azt hogy milyenbuntetèst kapott a holgy. Aki az uno-ban ult, annak termèszetesen nemvolt sok a bitositàsa, mert az legalàbb 15 èves rossz hasznàlt kocsivolt, ès a biztositò nem sokra èrtèkelte a bebiztositàsàt, mert nem is volt biztos jòàllapotba, mert egy kis utkozèsnèlazonna kigyuladt a kocsija. Mivel, hogy Mo-gon rengeteg règi hasznàlt kocsikkal jàrnak, a biztositò nemkotthett nagy osszegu szerzodèst, legtobbjènek nincs is kaskoja, ès mèg a egyszeru biztositàsuk sincs.
kukac50
Az öreg autót lehet pótolni de az ember életet nem.Biztosítás nélkül nem lehet forgalomban részt venni. Nekem is egy 20 éves audi van,és bárhol közlekedek vele mert jó állapotban tartom,meg csak Én vezetem..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.