Az LMP adatigényléssel fordult Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez, hogy adja ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkáját érintő nyilatkozattal kapcsolatban készült jelentést, ha azt a 15 napos határidőn belül nem kapják meg, bírósághoz fordulnak - mondta Schiffer András, az LMP társelnöke hétfőn az InfoRádió Aréna című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Csak szeretne bele nézni,nem adnak rá lehetőséget.
A miniszterekig ér botrány. A kiemelt vizsgáló osztály is azért szüntették meg,mert a magas áfát pótolják az adófizetők pénzéből a multiknak,meg a CBA-nak
F_Viktor
@kukac50: A multikba behelyettesítheted azokat a cégeket akikkel Orbán az elmúlt két évben stratégiai megállapodást kötött. Ezzel az ÁFA businessel bírta maradásra őket, hogy ne tolják ki a biciklit az országból, mert druszán nem tudna hirtelen mit kezdeni az így keletkezett 1 millió potenciális közmunkással.
Egy ötlettel szolgálhatok számára: Stadionépítésben jártas közmunkások segítségével terjessze ki megalomániáját egész Európára!
kukac50
A NAV már talált is egy olajmaffiát ahol áfát csaltak.
Mégis csak igaza van annak a volt adóellenőrnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.