A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterrel közölt interjút a keddi számában "A nemzeti érdekek erősebb képviseletére van felhatalmazásunk" címmel.

A lap összefoglalója szerint a miniszter a védelmébe vette, hogy a nemzeti konzervatív kormány beavatkozik a magángazdaság folyamataiba. Azt mondta, az államosítás nem visszalépés a tervgazdaságba, hanem korrekció.

Varga Mihály az interjúban humanitárius katasztrófának nevezte a devizahitelezésből fakadó gondokat. Hangsúlyozta: a szerződések megkötése óta keletkezett terheket egyharmad-egyharmad arányban kell viselniük az adósoknak, a bankoknak és az államnak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Evvel a pártalkotmánnyal és vagyonelosztással ugyan ti sem éppen a nemzet érdekeit képviselitek.Vagy tényleg azt hiszitek hogy egyedül ti vagytok a nemzet?

Elég szürke patkány lenne a magyar, ha csak belőletek állna.
bundi
és ha jól gondolom ezt a kétharmad adta nekik.
megkérdeztek mindenkit újra
?
dr. prédikátor
A nemzeti lopásra is van felhatalmazásotok!!!Tolvaj banda!!!
Kala Majka
@bundi: !
Egyáltalában nem volt 2/3 az a kétharmad, csupán a pol'korrekt választási matematikában lehetett ilyen eredményt kihozni.

No, de az meg igencsak közös bűne az összes "rendszerváltó" pártnak. Mindegyik szentünknek maga felé hajlott a keze, amikor gombját megnyomta a most divatos, antidemokratikus választási törvényekre.
Desischado
@dr. prédikátor: A számból vetted ki a szót! Én nem emlékszem, hogy erre kaptak volna felhatalmazást!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.