A most kiskamasz korú gyermekeikkel is kegyetlenkedhetett K. Rudolf és felesége, Andrea – írja a Blikk.

A Blikk információi szerint a párnak összesen hét gyermeke született, közülük kettőt azonnal állami gondozásba adtak, három kiskorút egy évvel ezelőtt vitetett el a hatóság, azonban két gyermeknek így is el kellett viselnie szülei bántalmazását.

A most indult vizsgálat, amelyet a Pest Megyei Kormányhivatal indított a pár többi gyerekére vonatkozóan is, mindenre kiterjedő lesz. A már egy évtizede állami gondozásba került gyerekeket pszichológus szakértő hallgatja majd meg szüleik tetteivel kapcsolatban. A gyanú szerint ugyanis K.-ék beteges hajlamai már korábban is megvoltak – írja a lap.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Miértnem lehet ezeket lelőni?! Minimum kivenni a petefészkét az anyanyúlnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Most hol vannak a szülőknek nevezett elfajzott szörnyetegek?
Kala Majka
Emberségesebb volt még a Taigetosz is, mert abban a korban legalább csak az életképtelen, korcs embereket hajigálták a mélybe.

Most pedig milliónyi magzatot vigyorogva pusztítanak el már az anyaméhben is.
Szvetlana
@Kala Majka: 10.23Amíg az iskola, a rokonok, a közvetlen környezetük közömbösek, addig megtörténhet minden gaztett a gyerekek ellen.

"A vád szerint évekig kínozta és abuzálta gyermekeit egy szigetszentmiklósi házaspár, a környékbeliek józan életű férfinak ismerték meg a családfőt."
gabrella
@Kala Majka: Inkább az anyaméhben, mint így éljenek!
libelle
@gabrella: Itt senki nem törödik semmivel. Az otthonokból kiadnak 55 éves nevelöszülöknek ( sajnos nincs más szó erre ) 4 kisgyermeket, akik még alkoholisták is. Mit lehet erre mondani ??? A polgárok panasszal élnek a hivatal felé és mit tesz a hivatal? Semmit. Kimennek ellenörizni üres kézzel és kijönnek hatalmas megpakolt táskákkal. Itt mindenkit le kellene löni aki ebben a mocskos üzletben benne van. Azokat is akik lehetetlen törvényeket hoznak. Az ujabb törvény azt mondja ki , hogy a gyermeket egy hónappal késöbb vissza kell a szülönek adni mert ott a helye. Nagyszerü. Minden ilyen baromnak csak annyit leher kivánni... ach nem is irom le. De itt ebben a kaosz országban a gyermekeknek nincs lobijuk!!
Desischado
Már mondtam, hogy ugyanúgy kínoztatnám őket, ahogy ezek a paraziták tették a gyerekekkel! De azokat is elővenném, akik tudtak róla, és semmit sem tettek, valamint a törvényhozókat! Halál a gyerek és állat kínzókra!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.