A Központi Nyomozó Főügyészség bocsátotta rendelkezésére a Pestisracok.hu oldalnak azt a felvételt, amely a Vizoviczki-ügy korrupcióval gyanúsított főrendőreit leplezik le.

A videón látható első felvétel tavaly március 19-én, este tíz körül, az óbudai Hajógyári szigeten található parkolóban készült, ahol a BRFK egykori közrendvédelmi főosztályvezetője Kalmár Tamás és Vizoviczki László jobbkezének számító Varga István találkozott. Kalmár a szolgálati Skoda Octaviájával érkezett – írja a lap.

A megbeszélésen Varga meghatározta azokat a szórakozóhelyeket, amelyek jelentős konkurenciát jelentenek főnökének. Megemlíti a Kőbányán található Hárem nevű diszkót, illetve a szintén Óbudán működő Sinema Hall és Symbol nevezetű szórakozóhelyeket. Kalmár megígéri, hogy ezeken a helyeken személyesen vezeti majd a razziát 50-60 rendőr élén. A Pestisracok.hu úgy tudja, a személyes részvételt azért ajánlja fel, mert Vizoviczki elégedetlen volt a korábbi ellenőrzésekkel.

A második felvételt tavaly április 27-én, a békásmegyeri volt Cora áruház parkolójában rögzítették. A videón az látható, amint az NNI szervezett bűnözés elleni osztályának vezetője, Hopka Lajos szolgálati Volkswagenjébe átül Varga István. Előtte azonban Mercedesének anyósüléséről egy papírtáskát vesz ki, amit magával visz Hopka rendőrautójába. A bemikrofonozott szolgálati kocsiban leginkább pénzről beszélnek, jórészt virágnyelven.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Ha majd elmúlik a sokk, most már a NAV-s ÁFA csalásokról szeretnék hallani ! Ilyen fergeteges eredménnyel. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
A Központi Nyomozó Főügyészség bocsátotta rendelkezésére a Pestisracok.hu oldalnak azt a felvételt, amely a Vizoviczki-ügy korrupcióval gyanúsított főrendőreit leplezik le... : Miért ad ki ilyen anyagot a főügyészség ? A nyomozás érdekét nem sért a nyilvánosságra kerülése ?
szablyafűrész
@Senara: A fidesznyik sunyi politikában, semmi nem sért, semmit !

Nézd meg ! A Laborcz-ügyben a fidesznyik nyalogató sajtó munkatársai, államtitoknak minősülő adatokhoz jutottak, a mai napig senki ellen nem indult nyomozás/büntető eljárás államtitoksértés miatt !!!
Pedig csak a sajtósok tökeit kellene megcsavargatni és máris kibukna, honnét kapták a fülest ! De nem !
kukac50
A Fideszes képviselőkről és az áfacsalásról is így adjanak hírt.
Nem kell titkosítani semmit,egy igazságos demokratikus országban nincs helye a titkosításnak.
Vizual
A videó első részében talán mahinált lehet. Mert március 19.-n nem lehet ilyen napsütés este 10 körül. és a szöveg sem hiteles. Olyan mint a bajai videó. és most figyú ! Nem Nokiás doboz van, hanem dísz zacskó az 5 milkának. Belefér vajon ? Mert én az 5-t írat tartó táskában hordom. :)
Pisti271
@Vizual: A felvétel egy kivilágított parkolóban készült.
Erre utal, hogy a balszélen erősebb a világítás, mint a jobbon,
valamint látszik a bokrokon túl közlekedő gépkocsi vakító világítása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.