A napi vitaminadag minimum negyedét, a napi ásványi anyag szükséglet harmadát kell tartalmaznia a patikában forgalmazható vitamin és ásványi anyag tartalmú készítményeknek. A magas vitamintartalmú zöldség-...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Miért gondolja Orbán, hogy azért mert a pálinkát szeretik a gyógyszerekhez is értenek. Miért nem dönthetem el, hogy milyen vitamint szedek. Pálinkát vagy gyógycukorkát. Talán még a gyógyszeres jegyrendszert is bevezetik, a takarékosság jegyében. Már igy is a 80-s években tart lefelé a gyógyszeripar. De nem hihetik, hogy az állam, aminek nincs pénze, majd finanszírozza. Bár a Kútvölgyit jó forradalmárokhoz híven mint a egészségügyi ellátásból kivették, attól még azt tervezik, hogy kormány közeli kórház lesz. KIEMELT. Nos kedves Orbán úr ! Bár látom, hogy nem csak anyagiakban, hanem kilókban is gyarapodik, nem féltem az egészségét. Csak annyira amennyire Ön az enyémet.
Nem sokat szeretnék. Csak vissza azt a rossz eü. ellátást, ahol még nem voltak a körzeti ellátásban hónapos előjegyzések.
És nektek mondom Hölgyek és Urak. Vissza szeretném kapni a Köztársaságot, ahol bár sok vitával és hibával, de önálló lehettem, saját sorsomat irányíthattam, dolgozhattam.
(Van más is amit még szeretnék visszakapni, de ez nem blog.. Majd megírom valahol)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.