De a tényszerűség talaján állva bőven elég azért belerúgni, amitől nem válik a támadás a féllábúaknak szervezett seggberúgó-versennyé. Amikor ugyanis egy több diplomával kitapétázott elefántcsonttorony magasából minősítenek egy nem arra a szintre készült tesztet, akkor a támadás megalapozatlanná, demagóggá, illetve akár, uram bocsá’, nevetségessé válik.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Akkor még a cikkbe azt is bele lehetett volna írni, hogy a közmunka haszna még annyi, hogy a gyerekek látják elmenni a papát/mamát a "dolgozóba" - így közvetve nevelve vannak arra, hogy a pénzért dolgozni szoktak, és nem a postás bácsi "csinálja" a pénzt, amit csak várni kell.
Annyi bizonyos, hogy mielőtt beiskoláznak valakit továbbképzésre azért illik felmérni, hogy ki mit tud? - és elkerülhető a megalázás, hogy napocskát, felhőcskét rajzoltatnak egy szakmával, iskolával rendelkezővel.
GeoCravker
@Január: Ahogy a cikkből is kiderül a napocskás teszt a 8 elemit el nem végzetteknek szól. Ezt különben maga ajobbikos képviselő is leírta. Ha nem is oda tette a hangsúlyt.
Január
@GeoCravker: Nincs is ezzel semmi baj, csak egyesek ezt fújták fel.
GeoCravker
@Január: Igen. Amikor a funkcionális analfabétéknak szánt szintfelmérőt úgy interpretálják, mint valami hihetetlen megalázást. Holott nem hiszem, hogy lényegileg másként meg tudnák oldani. Viszont így a Jobbikot heéyezik jobb pozicióba, mert tehetetlennek látszanak. Mondjuk a Szema szerintem az is, de ez más kérdés.
Január
Igen, már megint a hiányos kommunikáció, a lélektelen, átgondolatlan munka..., és itt az eredménye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.