Rablók törtek rá az idős asszonyra, miután a villanyórát lekapcsolták és a kutyáját ártalmatlanná tették.

Háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes birkózónk nehezen fogadja el, hogy bűncselekmény oltotta ki édesanyja életét – olvasható a Borsban.

A betörők az utcafronti ablakon mentek be, a villanyórát lekapcsolták, az asszony kutyáját pedig ártalmatlanná tették. Azt egyelőre nem tudni, hogy mit tudtak elvinni tőle, és hogyan történt a gyilkosság. Kedd délután a lánya talált rá a vérbe fagyott asszonyra.

A korábbi kötöttfogású birkózót, volt szövetségi kapitányt, Komáromi Tibort nagyon megviselték a történtek.

- Ne haragudjanak, de nem tudok mit mondani. Eddig sem rohantam az újságírókhoz ha gondom volt, és most sem szeretnék ország-világnak panaszkodni. Egyelőre nem kaptam megerősítést, hogy pontosan mi történt – mondta a 49 éves szakember.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
A Fidesz csak próbálkozott egyet, amikor megalkották az új BTK-t amiben "biztosították" az önvédelem lehetőségét, de ez a valóságban egy molyfing.
Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy az álmából felriasztott ember, ráadásul egyedül élő idős ember,képes bármilyen védekezésre egy rátörő aljas gazemberekből álló horda ellen. Döbbenet, ami ebben az országban megy, de kíváncsi lennék, ha egy Fidesz holdudvarhoz tartozó öreg szüleit verik agyon, akkor erre mit lépnének?
Nem tudjuk megvédeni megunkat, szüleinket, értékeinket, nehezen megszerzett tulajdonunkat. Húzzunk szögesdrótot a kerítés fölé? Vezessünk be mindenhova villanyáramot?
Azám! A villanyórának miért kívülről a ház falán kell lenni? Ha kívül lekapcsolja valaki, akkor a bentlévő botorkáljon a sötétben? Vagy aludjunk nagykéssel a párna alatt?
Döbbenet, ami ebben az országban megy.
Na látod Dajcsbelepofázó, addig is, amíg levezetem a mérgemet, elolvasom a Kurucinfót.:((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kala Majka
mariaberta!

Ismerős, de arra senki sem gondolt, hogy éppen EZ LESZ A REND!
radios45
Ez az új Orbánia uralom rend következménye, néhány százezren meggazdagodnak, jól élnek, túlköltekeznek, meg éheznek nyomorognak, egyesek pedig rabolnak gyilkolnak, mindenáron megszerzik a pénzt.
valentin641
@Szvetlana: Sajnos a rendőrség olyan nagy erőkkel dolgozik,hogy csak akkor kapják el a tetteseket,ha odaviszik hozzájuk,vagy valaki bejelenti,hogy hol található az illető akkor felveszik a jegyzőkönyvet,és,ha cseppet sötétebb mint a kreol estére ki is engedik.
Szvetlana
@valentin641: És az is szomorú, hogy többszörös gyilkosok el tudnak szökni Svájcba, vagy 2-3 évet kell várni, mire elítélnek valakit jogerősen, nem lehet elérni, hogy az ír gázoló megkezdje már végre a jogos börtönbüntetését. A rendőrség olyan bakikat csinál, hogy nincs meggyőző bizonyíték a tettes ellen, vagy éppen nem a valódi tettest ítélték el.
No és szerintem az is nagy hiba volt, hogy a jó "öreg" tapasztalt rendőröket-rendőrnyomozókat nyugdíjazták, pedig az ő szakmai tapasztalatuk sokat érne.
Észre kéne már venniük, hogy nincs minden rendben a belügynél (sem) a sok dilettánstól, milliókat kereső zsebredolgozó nyaloncoktól meg kéne már szabadulni.
Fradigege
Gyenge igazság szolgáltatás. Ez ide vezet. Én a sitten engedném a kínzásokat. Nem engedném az alvást az elítélteknek. A nap 24 órájában, minden másodpercében az őröket váltva kutyákat uszítanák rájuk, hogy a börtöntöltelék ki lenne kötve. Igen látyányos eredményt lehet elérni pár óra alatt. Vagy szerv kereskedelemben hasznosítanám a szerveiket. Máj, vese, hasnyálmirigy és a bevételt az áldozat, áldozatok családjai kapnák. Vagy bérmunkára vitetném őket. Pl.: csernobil betemetésére. Pénzt is kapna a magyar állam+ezek nyugodtan kaphatnak sugárfertőzést. Az ilyenekért nem kár és a munka is el lenne végezve, ha pedig bojkottálnák a melót, akkor az egyes pont lépne érvényben, a kutyák jönnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.