Tisztelt miniszterelnök úr, ön a közelmúltban már több ízben is megtisztelte szerény személyemet azzal, hogy levelet írt nekem, amelyben a közösen elért sikereinkről számolt be. Kissé szégyellem is magam amiatt, hogy eme kedves leveleire eleddig még nem volt módomban válaszolni, piszlicsáré, aprócseprő mindennapi gondjaim: éhenhalás elkerülése és egyéb ilyesmi okok miatt. Most azonban mégis tollat ragadok abból a szomorú alkalomból, hogy úgy értesültem, egy évvel elhalasztják a szociális temetés intézményesített bevezetését. Pedig Németh Szilárd polgármester úr épp a minap számolt be nagy örömmel arról, hogy Csepelen már ki is jelölték azt a temetőrészt, ahol ezek a temetések zajlottak volna.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Mindenki olvassa el a cikket! Nem értem én sem, miért is kell ezt elhalasztani? Talán a közfelháborodás elért a parlamentig? Vagy derék fityiszeseink úgy gondolják, hogy még sem olyan király ötlet ez a választások előtt, hogy nyíltan kimutatják, hogy milyen embertelenek, és aljasok! Hiába tepernek, ezt minden normális ember látja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.