Van egy ilyen betegség. Amikor az agyban, a hypothalamus meg a hypophysis közti kábelt elvágja egy markoló, akkor a homo erectusnak hiphotesise lesz. Ha ehhez társul egy jól fejlett dementia praecox (nem eiaculatio, dementia), akkor azonnal összeesküvés elméleteket (magyarul: konteo) kezd gyártani. Ami szintén hipopotalamusz.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Imádom a tudományos maszlagba bújtatott, vegytiszta politikát és politikai felekezeteket.

Az összeesküvés ugyanis, mint kiderült mostanra, egyáltalában nem elmélet, hanem valóságos gyakorlat, ám szintén különböző idelógiai filozófiákba öltöztetve.

Mindegy, ki találja ki az ilyesmit, Hegel, Marx, Engels, Cion bölcsei, vagy a cári rendőrség, Mr.G. Soros, vagy éppen a szabadkőművesek, közös lényegük, hogy egy-egy csoportocska pillanatnyi érdekeit szeretnék a világ népességére és különböző kultúrájára ráerőszakolni.

Aztán hosszú és igen véres háborúk után valahogy mindig belebuknak sorra a lehetetlen vállalkozásaikba.

Most kicsit más a helyzet, mert a civilizáció teljes felszámolásához szükséges valamennyi eszköz, és a teljes politikai szféra már az ő kezükben van.

De Armageddonál mindenki találkozni fog egymással! Azok is, akik csak elméletnek tartják, azok is, akik már gyakorolják is.

Node akkor, az ígéret szerint valóban eljön közénk Jézus, nem csak a csicsás karácsonyfákat küldözgetik egymásnak a 666-os uraink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.