Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 22-én 10 óra 33 perckor Zalaegerszegen a Köztársaság úti Nemzeti Dohányboltban megjelent egy férfi, aki az arcát világos színű maszkkal takarta el és az eladót a kezében tartott régi típusú, kinyitható, 12-15 centiméter pengehosszúságú borotvával a kasszában lévő pénz átadására szólította fel. Az eladó a kérésnek eleget tett. A rabló a pénz mellett több doboz cigarettát is elvitt, és gyalog menekült el a helyszínről.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ez minaddig így lesz, amíg sötétablakok mögött dolgoznak a trafikosok.
Boszi27
Voltam én is egy Nemzeti dohányban kávéért. Nagyon nyomasztó ez az elsötétítés. A gyerek úgyis fog látni cigarettázó embereket, úgyhogy hülyeség. Amikor nyílik az ajtó, az ember önkéntelenül arra fordul, és sejteni sem fogja kire számíthat. Semmi ideje nincs felkészülni. Agyamentek. Veszélyességi pótlékot kellene kapniuk az eladóknak. Ráadásul némelyik éjfélig is nyitva van. A rablás melegágyai.
Letenye Média
@Boszi27: Rengeteg trafikot rabolnak ki. Ideális célpontok lettek. És még hol a vége?!
szablyafűrész
A jelzett trafik egy fideszes önkormányzati képviselőnőé ( T. M. ) ettől a trafiktól kb. 100 m.-re van egy másik is - ez nem a fidesznyik nyalogányé - azt nem bántották eddig sem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.