Harminchárom képviselő nem szólalt fel az idén a parlamentben. A legtöbbször Fónagy János fejlesztési minisztériumi államtitkár, a leghosszabban, több mint 27 órát a jobbikos Staudt Gábor beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Miért, mi a fenét tudna mondani? Még az is kérdéses, érettségije van-e?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@Desischado: Végzettségem több is van, de az ügyvédi hivatás mellett tettem le a garast, ha már egyszer öt évet eldörgöltem ott a kies Baranyában :-)
Eddig úgy néz ki, megéri...
Desischado
@A Tündik bündije: Ha ügyvéd vagy, akkor annál inkább becsüllek, mint eddig! Arra gondolok, hogy ezek szerint neked van normális megélhetésed, mégis érzékenyek az "antennáid" a szegények helyzetére! Vagyis megtudod érteni, és együtt tudsz érezni azokkal, akiknek nincsen! Ráadásul nagyon világosan látod a helyzetet! Őszinte rokonszenvem, és tiszteletem küldöm neked!
yazo64
Milyen illemtudó... tele szájjal nem is illik beszélni...
A Tündik bündije
@Desischado: Még érzékenynek sem kell lenni, 9 és fél millió állampolgárból elég feltűnő az a cirka 4 millió. Ezt csak az nem látja, aki nem akarja.
kkalman
Laci néni biztos azért kapja a fizetését, hogy élethűen alakítsa a Néma Leventét. Ez úgy látszik sikerül is neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.