A Magyarországi Cigány Párt (MCP) arra szólítja a nemzetiségi választópolgárokat, hogy ne regisztrálják magukat nemzetiségiként, helyette magyar állampolgárként szavazzanak a számukra legrokonszenvesebb pártra.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
@csipek: Miért, nincs? Vagy már a Jobbik sem az? :DDD
csipek
@leszúrt rittberger: A Jobbik sosem volt etnikum alapú párt.
silber13
@csipek: Ne beszélj mellé, mert nem az vlt a kérdés: Nem az etnikumot emlegetett @leszúrt rittberger: , hanem azt kérdezte, a Jobbik milyen párt! Mellesleg nem Magyar Párt, hanem egy magyar párt. Érthető a különbség?
csipek
Nekem érthető. Neked nem érthető. Ez meg nekem nem meglepő.
silber13
@csipek: Semmi baj! Akkor értetenül dobom majd fel a talpam!
Másik
Az érvelésükben van igazság, csak valóban komikus ez az etnikai alapon szerveződő (?) "cigány párt".
Mert ha nem etnikai alapon szerveződik, akkor nem a nevében, hanem a programjában kell hangsúlyozni, hogy elsősorban kinek az érdekeit akarja képviselni.

Ettől függetlenül nem fogják megszüntetni ezeket a nemzetiségi tömörüléseket, mert ezek is felszívtak, eltartanak néhány léhűtőt, akik nem fognak lemondani a posztjukról.
Biztos vagyok benne, csodás érvek születnek majd, hogy miért fontosak, ha veszélyben érzik majd magukat.

Pedig de szép is lenne, ha Magyarországon elég lenne annyi, hogy magyar állampolgár vagyok, és a nemzetiség, szexuális identitás, nem kerülne mindig a nyilvánosságra csak azért, hogy erre hivatkozva plusz előnyöket lehessen kicsikarni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.