Az Európai Unióban is ijedséget váltott ki a lehetőség, hogy mi lesz akkor, ha a többi kormány is a multik és a bankok adóztatására tér át – mondta el Kiszelly Zoltán politológus az MNO-nak adott interjújában arról, hogy mi áll az Orbán-kormányt ért eszeveszett és alaptalan támadások mögött. A szakemberrel beszéltünk a mögöttünk hagyott három és fél év mérlegéről és arról is, mi lesz majd a 2014-es választások várható végeredménye.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Egy MNO-ban megjelent riport Kiszelly Zoltánnal?
Ugyan már ,ne röhögtessenek.
Vajon mennyire elfogult riport?

A Századvégnél oktató a kis betyárkörteválogató.
Nil
Miért büszke valaki arra hogy tévedéseit lemásolják, a hibáit megismétlik. Remélem az Eu többi országa nem lesz annyira birka mint a magyar- mint anno a zsidók akik szó nélkül szállak be a vagonokba. Remélem hogy csak azért van ez a nagy némaság mer a vihar előtti csend jele. És emberek még hisznek a demokráciában a választásokban. Bár OV és csapata minden megtesz hogy ezeket bemocskolja.
hetöndöe
Egy MNO-ban megjelent riport Kiszelly Zoltánnal?
Ugyan már ,ne röhögtessenek.
Vajon mennyire elfogult riport?

A Századvégnél oktató a kis betyárkörteválogató.
öcsi55
Ez a Kiszelly szöveg egy békemenetes hülye duma,amiben mindent amit a fidesz produkált megpróbál megmagyarázni.Csak egyetlen példát említsek,senki soha nem fogja különadóval sújtani a gazdasága szereplőit ha az a gazdaság jól működik . Az olyan rossz gazdaságpolitikát és adórendszert erőltető ostoba kormányok mint a mienk tesznek ilyet,hogy az előbb leírt dolgok miatt kialakult költségvetési hiányt valamivel pótolni tudják Az unortodox gazdaságpolitika megbukott,minél több pénzt külön adóztatnak ki a gazdaságból az annál rosszabbul teljesít.
lajospapa
Elsöpörni? Ugyan kérem! Ha akarták volna MÁR EL VOLNA FELEDVE! Mindenki megnyugodhat a háttéralku már régen meg van. A pénzvilágról a jobboldal ( meg a szélsőjobb) azt mondja az az igazi hatalom. Most akkor mi van? Orbán erősebb? Hitlert a nagytőke juttatta hatalomra, aztán nem bírt vele. De az a világhatalom Németország volt és akkor. Szerencséje a világnak, hogy ez csak Magyarország. Ezért O. V. addig lesz mig a pénz akarja.
tavaszi
-----és kedves barátaim a pénz akarja -----már nehogy azt higggye bárki hogy a 3 díszpinty nem azon tárgyal hogyan éljék túl a vereséget a minimális vérveszteséggel.-----már csak ez lehet a vitatéma. ???lista?? program?? ugyan kérem...mikor ?? ki irja meg?? ki tud irni egyálltalán?? ...és Kiszelyi úr mégcsak nem is kormányelkötelezett ...hát ez az..egy biztos , szépen lecsendesőben van a fene nagy kampány...a triumvirátus visszavonult egy budaui elefántcson toronyba...a jobbikszinte kussssol, szili kati...?? látta mostanában valaki?...schmukk?? ő legalább --------ő tényleg..legalább --se nem fogyott senem hízott ..tartja a támogatottságát...ennyit az "elsöpörniséghez"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.