A Demokratikus Koalíció (DK) arcátlanságnak és kirekesztőnek tartja a Magyar Csapat kifejezés használatát a Fidesz rezsicsökkentéssel kapcsolatos leveleiben.

A kormánypárt a napokban kezdte meg a rezsicsökkentésről szóló újabb, január 20. és február 15. közötti fórumokra szóló meghívók postázását azoknak, akik 2013 tavaszán aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentést. A levélben egyebek mellett az olvasható, hogy a rezsicsökkentés eredményeinek védelmére létrehozzák a Magyar Csapatot.

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője az MTI-nek szombaton küldött közleményében arcátlanságnak nevezte, hogy Magyar Csapatnak hívják mindazokat, "akik a Fidesz hazugságait támogatják".

Szerinte a Fidesz mindenkit ki akar rekeszteni a nemzetből, aki nem a "talpnyalója".

"A Demokratikus Koalíció a magyar csapat tagja, ha úgy tetszik, a magyar nemzet része, de Orbán csapatában nem kívánunk szerepelni" – írta a szóvivő, aki szerint "az igazi magyar csapat, a választók, három hónap múlva ezt a kapitányt meneszteni fogják".

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
keresztapa
A DK zsidó érához kötődik, mert érdeke azt kívánja, üzleti alapon működő tömörülés, kettős állampolgársággal rendelkeznek, de erősebb zsidó tudattal. Ezért minden ami a magyar öntudatot felszínre juttatja az részükre, kirekesztő, holott ők a kirekesztők, a gyűlölködők, gáncsoskodók a hatalom birtoklásáért, minden ami jó a köznek, az nekik csak egy támadásra alkalmas ellenállás, ellenséges, de nem ellenzéki tevékenység.
nahát
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bubu1
Orbán egy izraeli lapnak: A Jobbik növekvő veszély, a zsidók pedig Isten ajándékai
További részletek: kuruc.info/r/2/111613/
keresztapa
@Horizont: Igaz téged nem szólítottalak meg, de ha neked a személyeskedés az éltető elemed, ám legyen egyedi jogod, nem vagyok hajlandó személyeskedő sértegetésekre!
csipek
Orbán nem a demokráciát védi a Jobbiktól, hanem a hatalmát!
Sunyi és aljas módon antiszemita rémmé hazudja a Jobbikot, magát pedig az antiszemitizmus elleni harc élharcosának, támogatást gyűjt a vezérségére egyedüliként veszélyes ellenfele elnyomására, hogy trónon maradhasson.
hetöndöe
Úgy látom itt sokaknak alapvető értelmezési gondjai vannak.Ha én azt mondom valakinek ,hogy én vagyok a magyar,ezzel azt feltételezem róla,hogy ő nem az.
Nem olyan bonyolult ez,csak az agyatlanok számára.
szepwilly
@keresztapa: hozzaszolasod olvasva latom,hogy"a magyar öntudatodat Te is a kutykuruty szemet dombrol töltöd fel"!!!
kedwes
Nem csak kirekesztő, hanem diszkriminatív! Mert mindenki Magyar, aki fideSSes!
Én, biztos nem így gondolom!
keresztapa
@Horizont: Maradok annyiba, hogy az isten az csak te lehetsz, JÓ is, ROSSZ is egyaránt! Maradjál meg ebben a tudatba!
nahát
@Horizont: Igen , nem is örülnék neki! :) Veled sem, a fajtájukkal ...max beltenyészet lehet...
hetöndöe
@nahát: Pontosan annyira vagy náci,amennyire Kálmám Olga vörös.:-)))
nahát
@Horizont: lehet, de én majmokkal sosem próbálnám ki!
keresztapa
A tudat akkor ép, és egészséges, ha van! Amikor a tudat csak elvileg létezik, feltételesen, akkor elgondolkoztató, hogy elvesztését mi is okozta? Érzelem, képzelet, vagy emberi értelem! E három összetevőből ha csak egy is hiányzik, akkor az egyén épnek és egészségesnek véli magát, hol ott hiányos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.