Több száz szürke marha lába alól húzták ki a talajt. Most új gazdájukat várják. Szencz József csaknem 20 éve foglalkozik állattartással, így tudással és tapasztalattal bőséggel felvértezve adta be pályázatát 5 darab somogyszentpáli földre – vagy ahogy hivatalosan nevezik: birtoktestre - számolt be a Blikk szombaton. Szencz József őshonos állatok tartásával foglalkozik, ami papíron előnyt jelent a földpályázatok elbírálásánál, gyakorlatilag azonban hasznosabb, ha valaki szürkemarha helyett kormánypárti rokonokat vagy barátokat tart. A gazdálkodó ugyanis egy csepp földet sem nyert.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ne adja ingyen ezeket az állatokat. Azt írja, hogy aki nem ért hozzá, annál nagyon hamar elpusztulnak az állatok. Szencz úr, szeresse ezeket az állatokat jobban!!!
ila51
Ne ingyen adja az nem elég ! Fizessen még mellé szakértőket azokhoz , akik földmutyisták ! :(
m.macskosz
Mondjátok, hogy ez nem igaz, könyörgök!
Január
Biztos, hogy nem hagyja veszni az állatait, ha már 20 éve tenyészti Őket. Ehhez azért állatszeretet is kell.
Mi megy ebben az országban? A miniszterelnök munkaalapú társadalomról vizionál, akkor pontosan ezeket a gazdákat kellene segíteni, akik tudnak és akarnak dolgozni.
A föld nem csak arra való, hogy az Eus támogatásokat felvegyék rá, hanem termelésre is való. Tudják ezt az "új gazdák", akik legfeljebb a virágcserépben láttak földet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.