Bocsánat, mégsem az M1 lett az aranyérmes, hiába készítettek egy csodálatos tudósítást a baloldali összefogásról készült mémekről. A bajnok szerintem a Kossuth Rádió, aki ugyanazt megcsinálta, csak ugye képek nélkül, csak hanggal. Ami nem egyszerű feladat, de...

Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Van a közmédiának egy jó adag Pravda-szindrómája...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@A Tündik bündije:)) Így van! Az a nagy baj ,hogy ebben az egyezkedéses összefogásban,az ellenzék olyan ziccereket ad, amit a sasoló jobboldal kíméletlenül kihasznál.Így összeállíthatóak olyan, hírcsokrok, amiket szinte nem lehet nem meghallani.De Te is tudod, ezekkel is tele a töke már az embereknek--és bárhogy is nézem--nincs látható kontúr- a két oldal között.
csikknorisz
Én hallottam az ominózus összeállítást, meg is állt a falat a számban. WTF? Hát ezmiez? - gondoltam. Azt már megszoktam, hogy nem csak tolják, hanem egyenesen turbórakétákkal ösztönzik a narancsszekeret a közrádióban, de ez még nekem is sok volt.
Dr. Felipe
Hát ettől a kontraproduktív fideSS propagandától nem lesz több szavazójuk, sőt inkább mind többen megutálják őket. Csak így tovább fideSS.
kiskutyauto
Hajrá abszurdisztán hajrá orbanisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok