A kormányfő az MTI-nek telefonon nyilatkozva elmondta, hogy találkozott a genfi központban dolgozó több mint hatvan magyar szakemberrel, doktorandusszal, diákkal, akik komoly pozíciókat töltenek be, komoly kutatásokban vesznek részt, és a legmagasabb szinten teljesítenek. "Jó okunk van arra, hogy büszkék legyünk a mérnökeinkre, a fizikusainkra, az informatikusainkra" - hangsúlyozta.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Jól tette, hogy ellátogatott. Remélem megkérdezte a magyar fizikusokat, hogy vajon le tudtak volna-e diplomázni, ha 200-300 ezer lett volna a féléves tandíjuk. Futballmániás felcsúti félnótás! Remélem a választások után már csak a kezelésedről kapunk hírt.
dömdödöm
remélem berakják a nagy hadron ütkőztetőbe majd fénysebességre gyorsítva ütköztetik szintén fénysebességgel szemben érkező footballabdával :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.