A Fidesz szerint az MSZP próbálja tagadni a nyilvánvalót: nemcsak a családi adórendszert, a rezsicsökkentést, hanem a gyed extrát is elvennék a családoktól.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
törökbasa
Fideszesek még jobban és alattomosabban
kacsa0707
Ha nyernének, félév múlva amikor Mesterházi menne a lecsóba, és Feri összehívná Balatonöszödön a népet és megmondaná az igazat újra östöd, nem öszöd ez van én vagyok valaki a "baloldalon" el lehet tolni a bicikliket akinek nem tetszik.
Azt hiszem mindenki emlékszik, hogy, hogy ment meggyesi.
tavaszi
...igy aztán most kell , a 2010-es ballibajnai-maszop-szdsz-brancsot végleg a lecsóba rakni...rájuk számolni újabb 4 évet...és majd ha lesz normális ...mondjuk németországi mércéjű szocdem párt az országban akkor majd ...lesz miről beszélni...de ugy nem ha abban a szocdemben egyettlen komcsi is helyet kap...mert igen is kell egy országban szoc.dem párt is (liberálisból semmilyen...)
coyote3
@tavaszi: Csak hogy tisztán láss. A kismamák gyed melletti munkájának lehetőségét épp a fideSS vette el , amit a szocik vezettek be:))))
gomez
a Metropolban olvastam, hogy nyilvánosságra akarják hozni az öszödi beszéd részleteit!
Ezek szerint csak egy kivonatos részről tudunk? Gyurcsány válasza erre az volt hogy az egészet kivétel nélkül!!!Még mindig titkosítgatunk évekre? Vajon mi lehet benne olyan titkos amit a csőcseléknek nem kell az orrára kötni? Akárhogy alakul a sorsunk az biztos hogy annyira össze vannak fonódva már a szálak hogy a nép ebből nem fog jól kijönni! Mi szidjuk ezeket azok szidnak bennünket a milliárdosok tábora meg nő! Talán Mesterházinak tényleg igaza van abban hogy tanultak a múltból, és valóban meg tudják csinálni amit elterveztek! Ezt Orbánról nem mondhatjuk el! Én azért viszek magammal még egy embert! Biztos ami biztos! Királyságban nem akarok élni!
verőce21
Micsoda váltás...A felhozatal tökéletesen tükrözi a kiüresedett, semmitmondó politizálásukat. Képtelenek megújulni, képtelenek változni és képtelenek felfogni, hogy a magyarok változás alatt nem rájuk gondolnak, hisz elég szépen el lettek küldve a francba 4 éve. Pár névcserén plusz szarházy fizimiskájának MSZMP-fazonúra igazításán kívül semmi változás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.