Megölték volna a DK-sok, ha nem szerepel a listán - ezzel indokolja Gyurcsány Ferenc, hogy miért nem vonult háttérbe az ellenzéki egyeztetések során. Elárulta, hogy tört meg a jég közte, illetve Mesterházy Attila és Bajnai Gordon között az őszi beszólogatások után, és hogy bukkant fel újra Fodor Gábor és Kuncze Gábor. A kampányban Mesterházyt támogatja ezerrel, de ha veszítenek, nem zárja ki, hogy ismét harcba száll a miniszterelnökségért.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Hajrá Fletó !!!
Hivd ki Viktorkát egy TV-s vitára,
már ugyis piszkos a padló...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
@Hehe: Az egy előre megtervezett és megrendezett story volt.Azóta hogy ominózusan kimondta,hogy ,,akkor eszek szerint hazudtunk a lakosságnak" a zseton bulik végig hasítottak a választásokig.S lám azóta el telt 8 kemény év,valaha valakit is felelősségre vontak.
Na,ezért gondolom,hogy nincs bal és jobb oldal.
Van egy minden hájjal megkent zsivány banda,és egymást cserélgetik a jogart markolászva.
nahát
@Horizont: Haha, bevallotta? Szűk tettestársi kőrben szemrehányást tett, az még nem bevallás. Ha kiált volna a nyilvánosság elé nyilatkozni , hogy elkúrták az igen akkor járna a jó pont. Ehelyett mikor kiderült, hónapokig acsarkodtak ki adta ki a médiának, ahelyett hogy lemondtak volna, így elkerülve a későbbi zavargásokat!!!
nahát
@Horizont: Na persze, a bajai gatet is, mindent!
nahát
@Horizont: Hol, mikor istenítettem én? Nem szólok minden fidesz mocskolásodhoz, mert nem érdekel!. Sosem érted meg te, látens maszopos, hogy nem a fideszt szeretem , hanem titeket utállak! :)
nahát
@Horizont: Még Forest Gump is tudta, hogy ... az aki mondja! Látom kifogytál az ész érvekből, megint sértegetsz!
nahát
@Horizont: értelmezési problémáidon nem lehet segíteni, ha már a saját írásodat sem fogod fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.