Mert volt egyszer a magyar vadnyugaton egy köztelevíziós törzsi gyűlés, ahol az MSZP törzsfőnöke, azt mondta a dakota törzsfőnöknek: „törzsfőnök úr ez nem igaz! Ön úriember! Nem akarhat igaztalan vádakkal választást nyerni. Mert az Nem igaz országhoz vezet.”

Forrás: ctrlma.hu
Feltöltő: azandras
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Evikati
"szélesvásznú mosolyú" nagyon jó! Pár jelzőt én is tudnék mondani rá. A cikk nagyszerű és nagyon igaz!
azandras
Én már csak a Kovács Lacust hiányolom! Ildikónak és Lacinak előbb kellett volna találkozni:) Biztosan boldog házasságban élnének:)
zkovacs69
Az Mszp nem tudom mire büszke? A permanens megszorításokra? Az adóemelésekre. Mondhatnának egy őszinte mondatot: " Tisztelt Magyarország amit el lehetett szúrni azt mi elszúrtuk."
azandras
zkovacs69:

Azt akartad mondani, hogy "elkúrtuk":D
zkovacs69
Nem azt szerettem volna mondani. Hanem azt, hogy ILDIKÓÉK szerencséje, hogy a magyar nép olyan türelmes, mint Bolgár György az öreg, fizetett betelefonálóihoz.

Mindenkinek ajánlom a www.ctrlma.hu lapot
azandras
zkovacs69: Értem én csak irónia volt, teljesen igazad van!
zkovacs69
azandras
védjen meg téged a lendvai Ildikó. ez is egy kis irónia.a controllon meg valami Balfék alaposan osztja a jobboldalt.
azandras
A lendvai botoxildi inkább menjen a munkaügyi központba segélyért sorbanállni! Engem ne védjen meg:)
Poc16
Mégis,mi van abban, ha ovi téved? Eddig is tévúton járt, ezután sem fogja átlépni a saját árnyékát. A baj az, hogy ez az árnyék egyre sötétebb lesz, lassan eltakar mindent, ami normális, ami előbbre vinné az országot. Aknamunkájával tőbbet ártott az országnak, mint a sok adócsaló, sztrájkoló stb. Egyhez ért igazán: tönkretenni mások keservesen elért eredményeit!
Való igaz, ovi nem fél Gyurcsánytól, hanem - reszket. Nem mer bemenni aParlamentbe , ha Gy, ott van, nem mer talákozni vele sem négyszemközt, sem máshol. Kisebbrendűségi érzése van, és joggal! Hívei becsukott szemmel járnak, elbódulva ópiumos szavaitól. Az ébredés azonban keserves lesz. És ez azonnal bekövetkezik, ha véletlenül hatalomra kerül.
De ez nem valószínű, mert addigra úgy lejáratja magát, hogy még saját hívei is el fognak fordulni tőle.
Szóval: Ébredjetek "magyarok", amíg nem késő!
Evikati
@Poc16: Ennyi badarságot régen olvastam! Talán nem is itt élsz Magyarországon? Ennyire nem lehet valaki szűk látókörű!
Poc16
kedves Evikáti! Mindenkinek vannak korlátai. Ezek az enyémek, azok meg , amiket erőltetsz , a tieid.
Hogy melyikek nagyobbak, azt csak a jövő döntheti el
Én nem azt mondtam, hogy amit Gy. csinál az minden jó, csak azt, hogy amit ovi csinált eddig, az bizonyosan rossz!
Te hogyan boldogulnál, ha állandóan betartanának neked?
Ovi ebben jeles, Gy. viszont építkezni szeretne. A közvélmény máris Gy. mellett van. Akkor most, ki a szüklátókörű?
1951
Jó lenne Lendvai Ildikónak észhez térnie, belenézni a tükörbe,
és megállapítania,hogy talán nyugdijasnak jobb lenne,mint
rosszpolitika csinálónak, ahól és amiben emberek tízezreit
teszik tönkre.Olyan nehéz erre rájönni?
Poc16
Ha hagytátok volna, hogy a kormány végezze a munkáját, és ne az állando rágalmakkal és rémhírekkel foglalkozzon, most nem kellene semmire rájönni. Csak a fidesz alpári, és az MSzP normális szó- és írásmódját kell megnézni! A mocskolóddást az a tehetetlen hüh gerjeszti, amely abból fakad, hogy nem tudjátok megemészteni, hogy a másik fél egy fokkal magasabban áll a politikai és az emberi magatartások terén. Vagyis megint a kisebbrenddűségi érzés. De minek kel ezt orszá-világ előtt kinyilvánítani?!
azandras
Orbánt meg a Fideszt lehet szídni, mert egyik sem tökéletes, sőt, bizonyára sok hibát is elkövettek, ez nem kétséges, De 7 éve Gyurcsány kormányoz, nem lehet arra kenni, hogy az elllenzék akadályozza! Kovács Laci meg Lendvai Ildi mit csinált 98 és 2002-között ? Kicsit rövid az emlékezeted Poc16!

TOvábbá ezt Orbánék nem csinálták meg a választókkal:

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit."
zkovacs69
Poc16
Tudod ki is akadályozza meg reformer Ferencet? Senki. Ez nagy baj. Mert nem volt senki aki Őszödön elküldte volna a francba. Szimplán csak azzal, hogy Ferenc én nem hazudok, engem képviselők választottak, és otthon a választóim szemébe kell néznem. Tudod Poc16 az is nagy bal, hogy Őszödön a sajátjai előtt kurva volt az ország. A parlament előtt amikor kordonok között koszorúzz a szívére teszi a kezét. A chartákon sem kurvázza a hazáját. Igaz Zushlag meg haza megy a parasztjaihoz. A másik ez a miniszterelnök közgazdász is. A saját vállalkozásai virágzanak, mert hisz az osztalékaiból él. A rábízott ország meg a csőd szélén.
Evikati
@Poc16: "Ha hagytátok volna, hogy a kormány végezze a munkáját..." Sajnos nem tudták megakadályozni, hogy ÍGY végezze a munkáját, Ebben zkovacs69nek teljesen igaza van. Az emberi magatartásról még annyit, hogy hazudnak, mindegyik hazudik. A szóvivőtől kezdve az utolsó képviselőkig. Ha nem ezt tennék, már régen nem lenne helyük a díszes társaságban. 7 év óta minden felszólalásukban Orbán Viktorral rémisztgetik az embereket, bármit elkúrnak a végén mindig az jön le, hogy OV és a FIDESZ a hibás mindenért. Normális, jóérzésű emberek ezt látják. Korrupt, lopós társaság és ezt annak is látnia kell, aki ott fanatikusan csak bennük látja a "szebb jövőt."Fogalmuk sincs, milyen tragikus sorsú családokat, embereket "termelt" ki politikájuk. Neked nem lehetnek egzisztenciális gondjaid, sőt félsz, hogy egyszer csak vége lesz a jólétnek! Nem OV fél, nem is neki van kisebbrendűségi érzése. Azok félnek, akik ott ülnek a húsosfazék közelében, mert egyszer úgyis vége lesz:
zkovacs69
Poc16
Semmi bajom Veled! De a Te miniszterelnököd akkor nem miniszterelnök ha arra hivatkozik, hogy nem hagyták kormányozni. Ki akadályozta meg ebben? A köztársasági elnök? A házelnök? A miniszterelnök ugyan a harmadik közjogi méltóság, de övé a legfőbb hatalom. Legfeljebb csak a Központi Bizottság tudná. De állítólag az már nincs. Csak jóval nagyobb válság meg államadóság, mint a Kádár rendszer végén. Most a legfőbb hatalmat a KISZ Bizottság gyakorolja. Ha arról panaszkodik, hogy nem hagyták akkor ő nem politikus, csak egy táncos komikus, egy Pinocchio.
Poc16
Kár , hogy csalfa főnökötök, a beszédnek csak az ekső részét adta oda, / majd kérjétek számon tőle! / pedig a másodikban volt a lényeg: A v á l t o z t a t á s akarása!
És ettől fél ovi! Ha itt megváltoznak a dolgok, az ő visszahuzó, mindent hátráltató módszerei már nem alkalmazhatók, és neki végleg befellegzett! / Persze , így is, csak még kicsit várni kell! /.
Na, most jobb?
Evikati
@Poc16: Ez a stílus nagyon ismerős!
Én türelmetlenül várok, hogy jobb legyen:-))
azandras
Poc 16! Abba nigazad van, hogy a beszéd második felében volt olyan rész, ahol valóban azt magyarázta a miniszterelnök, hogy számos területen azért nem lehet változtatni, mert az illető képviselők féltik a számos pozíciójukat meg a pénzüket és a megélhetésüket! Ez eddig rendben is van! Ez nagy igazság! De ez nem váltja ki a beszéd "lekúrtuk, hazudtunk" részét, ugyanis először több évig átcseszték a népet és utána nem a nép elé állt oda ezt bevallani, hanem a frakciója elé! Ez nem stimmel! Emlékezetes, hogy igaztalan vádakkal választást nyerni nem akarhat... Poc16, ebből minden bejött! Végig hazudtak, ezt ne akard nekem megmygarázni! És mindezt az én adóforintjaimból tették! Ez okozza ezt a morális rohadást ebben az ortszágban! Ha a vezetők mindent megtehetnek, akkor a nép is így kezd gondolkodni!
Poc16
Tökéletesen egyetzértek veled: "Fejétől büdösödik a hal" !
Erre legjobb példa ovi, már a fél országot megrontotta.
Csúnya dolog volt, de - régi igazság - a bűn magában hordozza a büntetését!
Aki pedig a választási ígéreteket komolyan veszi, az vessen magára!
Sajnos van szegénység meg lecsúszás is, de ebben Gy-nak csak annyi a bűne, hogy nem volt elég ereje feltartani, de nem vele kezdődött!
A tényleges szegénység mellet azon ban ott van a másik,
a sokat emlegetett "kisvállalkozó" akinek az autója ott áll az út szélén, már egyetlen talpalatnyi helyet sem hagyva szabadon, úgy, hogy lassan a három autómat nem tudom hova leparkolni. És az én adóforintomból / mármint, amit befizettem, a többiből vettem a három autót, a villát, az úszómedencét, a szaunát ... nem sorolom, nem férne ki! /
zkovacs69
Poc16
Igaz, hogy csak a beszéd trágár, sokat idézett része forog közszájon. Olyan új szavak születtek, mint a böszme. A beszéd második részében az Őszödi Böszme cinkosává tette az állítólag szabadon választott szocialista frakciót. Tudod a uniós pénzek osztásával.Vagy velem csináljátok... Erre még ráfejelt I'm Monika Lampert. Ne féljetek tudjuk a dolgunkat! Olyan törvényeket fogunk hozni amely erős felhatalmazást add nektek. Köszöni is ezt Weiszenberger úr. Na meg a Nemzeti Csúcson a kistérségeket képviselő Wekler Ferenc. A vissza nem térítendő támogatások nagy specialistája. Reméljük, hogy majd egyszer teljes terjedelmű beszédet ismerni fogjuk. A legnagyobb baj azonban az, hogy ez a hírhedt beszéd egy védett kormányüdülőben zajlott le. A beszéd kiszivárgása után a teljes titkos szolgálati vezetést le kellett volna váltani. Szilvássy titokminiszterrel az élen. Ha erre a nagy titokra így vigyáztak, hogy tudnak a Magyar Köztársaság titkaira vigyázni?? Remélem jobban, mint az országra.
bocs
Ildikó ha ön énekelni tudna, az opereház megtelne.
Poc16
Az valóban rossz fényt vet rájuk, de az az igazság, hogy a fidesz konspirálásban, hátbadöfésben és minden ilyenben amivel másnak ártani lehet verhetetlen. Az MSzP-nek ezzel szemben semmi esélye. Meg a teljesen nyilt titkosszolgálatunknak se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.