Mert volt egyszer a magyar vadnyugaton egy köztelevíziós törzsi gyűlés, ahol az MSZP törzsfőnöke, azt mondta a dakota törzsfőnöknek: „törzsfőnök úr ez nem igaz! Ön úriember! Nem akarhat igaztalan vádakkal választást nyerni. Mert az Nem igaz országhoz vezet.”

Forrás: ctrlma.hu
Feltöltő: azandras
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@Poc16: Ez a stílus nagyon ismerős!
Én türelmetlenül várok, hogy jobb legyen:-))
azandras
Poc 16! Abba nigazad van, hogy a beszéd második felében volt olyan rész, ahol valóban azt magyarázta a miniszterelnök, hogy számos területen azért nem lehet változtatni, mert az illető képviselők féltik a számos pozíciójukat meg a pénzüket és a megélhetésüket! Ez eddig rendben is van! Ez nagy igazság! De ez nem váltja ki a beszéd "lekúrtuk, hazudtunk" részét, ugyanis először több évig átcseszték a népet és utána nem a nép elé állt oda ezt bevallani, hanem a frakciója elé! Ez nem stimmel! Emlékezetes, hogy igaztalan vádakkal választást nyerni nem akarhat... Poc16, ebből minden bejött! Végig hazudtak, ezt ne akard nekem megmygarázni! És mindezt az én adóforintjaimból tették! Ez okozza ezt a morális rohadást ebben az ortszágban! Ha a vezetők mindent megtehetnek, akkor a nép is így kezd gondolkodni!
Poc16
Tökéletesen egyetzértek veled: "Fejétől büdösödik a hal" !
Erre legjobb példa ovi, már a fél országot megrontotta.
Csúnya dolog volt, de - régi igazság - a bűn magában hordozza a büntetését!
Aki pedig a választási ígéreteket komolyan veszi, az vessen magára!
Sajnos van szegénység meg lecsúszás is, de ebben Gy-nak csak annyi a bűne, hogy nem volt elég ereje feltartani, de nem vele kezdődött!
A tényleges szegénység mellet azon ban ott van a másik,
a sokat emlegetett "kisvállalkozó" akinek az autója ott áll az út szélén, már egyetlen talpalatnyi helyet sem hagyva szabadon, úgy, hogy lassan a három autómat nem tudom hova leparkolni. És az én adóforintomból / mármint, amit befizettem, a többiből vettem a három autót, a villát, az úszómedencét, a szaunát ... nem sorolom, nem férne ki! /
zkovacs69
Poc16
Igaz, hogy csak a beszéd trágár, sokat idézett része forog közszájon. Olyan új szavak születtek, mint a böszme. A beszéd második részében az Őszödi Böszme cinkosává tette az állítólag szabadon választott szocialista frakciót. Tudod a uniós pénzek osztásával.Vagy velem csináljátok... Erre még ráfejelt I'm Monika Lampert. Ne féljetek tudjuk a dolgunkat! Olyan törvényeket fogunk hozni amely erős felhatalmazást add nektek. Köszöni is ezt Weiszenberger úr. Na meg a Nemzeti Csúcson a kistérségeket képviselő Wekler Ferenc. A vissza nem térítendő támogatások nagy specialistája. Reméljük, hogy majd egyszer teljes terjedelmű beszédet ismerni fogjuk. A legnagyobb baj azonban az, hogy ez a hírhedt beszéd egy védett kormányüdülőben zajlott le. A beszéd kiszivárgása után a teljes titkos szolgálati vezetést le kellett volna váltani. Szilvássy titokminiszterrel az élen. Ha erre a nagy titokra így vigyáztak, hogy tudnak a Magyar Köztársaság titkaira vigyázni?? Remélem jobban, mint az országra.
bocs
Ildikó ha ön énekelni tudna, az opereház megtelne.
Poc16
Az valóban rossz fényt vet rájuk, de az az igazság, hogy a fidesz konspirálásban, hátbadöfésben és minden ilyenben amivel másnak ártani lehet verhetetlen. Az MSzP-nek ezzel szemben semmi esélye. Meg a teljesen nyilt titkosszolgálatunknak se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.