Tulajdonosi hozzájárulást adott az V. kerületi önkormányzat az 1944-es német megszállás 70. évfordulójára készülő emlékműhöz szerdai rendkívüli testületi ülésén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vizual
Nézve az emlékmű tervrajzát, én semmi mást nem látok mint egy birodalmi sast, egy Gábrielt és sok árvalányhajat. Meg hallom a magyarázatot miért ez és igy. Ez már ,megint Horthy fényezése. De nekem beszélhetnek. Horthy idején születtek az első zsidó törvények.
Brother Louie
Azért jó érzés tudni, hogy miután az Állam "átvállalta" az ifjúkommunista Rogán és kerülete 14 milliárdos tartozását rögtön el tudnak b@szni pár milliót.

Vennének inkább egy vagy két önjáró koszfelszedőt. Az a mocsok ami a kerület utcáin van, gusztustalan.
karma1
@Vizual: Meselj meg a sasrol, lecciiiiii... Milyen? Legalabb ketfeju? Mer' akkor jonnek a Habsburgok, ha viszont csak szingli, akkor egy uj brandenburgi kaput epitenenek ide? Vagy csak a Reichstagot telepitik at? Min is volt a sas annakidejen?...
A Tündik bündije
@Brother Louie: Rogán gondolkodás nélkül bólint, mert őt is megszabadították az agyától, mint még jó pár hithű viktoristát. A faceook-adatalpján már jobban nyomja a bulvárbugit mint a főnöke; 10 fényképből 9 kirándulás, gyerek, főzöcske, stb.
Brother Louie
@A Tündik bündije: valami oknál fogva betegesen vonzódik a szobrokhoz. Volt az a Columbo alkotás is ugye.

Ifjúkommunista korában mikor még "Csak a KISZ" létezett a számára valami nagyon mély benyomást okozott nála.
A Tündik bündije
@Brother Louie: Amúgy sem értem, mit aprózzák el a dolgot? Hitlernek nem jött össze a Grosse Halle megépítése, nem hogy felhúznák ők. Alapból 150-200 ezer főre lett tervezve, úgyhogy elférne benne a komplett birkamenet molinóstól, aztán mehetnének ott körbe-körbe.
Brother Louie
@A Tündik bündije: azt mondjuk nem tudom, ha két évvel ezelőtt eldózerolta volna a szovjet emlékművet akkor most Putyin hova hordaná az atomjait.

Nem Paksa az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.