A Bizottság illetékes szóvivője cáfolta azokat a sajtójelentéseket, melyek szerint a testület bármilyen módon állást foglalt volna arról, hogy a magyar kormánynak tendert kellett volna-e kiírnia vagy...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na akkor majd most jön a magyarázkodás, hogy Brüsszel támadja a kormányt, a magyarokat?
coyote3
Hazudtunk nappal, hazudunk éjjel... Megdöbbentő, hogy mennyire lesz@rják a választókat...
bundi
@coyote3: a reggeli cikk?
tetszett?
index.hu/gazdasag/2014/01/15/paksibovites/
"Ki adott minderre felhatalmazást a kormánynak? Engem nem kérdezett meg senki.

A Fidesz-kormány arra hivatkozik, hogy 2009-ben, még a szocialisták alatt a parlamenti többség rábólintott, kezdjék meg a bővítést előkészítő munkát, és határozatban kimondta, szükség van ezekre a beruházásokra.

És ez igaz?

Csak részben. A 2009-es határozatban nem azt mondták ki, hogy szükség van a beruházásra, mindössze amellett érveltek, hogy az ellátásbiztonság miatt az energetikai fejlesztéseknél érdemes lenne megvizsgálni egy új erőmű-beruházás lehetőségét. Amely alapján döntést lehetne hozni. Az Országgyűlés elvi hozzájárulása csak az előkészítési tevékenység megkezdését jelenti.

Tehát arról döntöttek, nézzék meg, érdemes lenne-e megépíteni?

Lényegében igen."
coyote3
@bundi: Jellemzően seggszáj Illés Zolika anno népszavazást is hiányolt a bővítésről :))))
-Nem tudom az ilyeneknek van-e elévülési idejük-mármint az országgyűlési hozzájárulásnak- de szerény véleményem szerint -bár alkotmányjogi ismereteim rémesen nagy lyukakkal vannak ellátva :)- újra kellett volna az országgyűlés felhatalmazását kérni, még az előkészítéshez is. A lényeg azonban mindenképpen az, hogy rémisztően nagy ívben tesznek a választókra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.