Tulajdonosi hozzájárulást adott az V. kerületi önkormányzat az 1944-es német megszállás 70. évfordulójára készülő emlékműhöz szerdai rendkívüli testületi ülésén.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Vizual: Meselj meg a sasrol, lecciiiiii... Milyen? Legalabb ketfeju? Mer' akkor jonnek a Habsburgok, ha viszont csak szingli, akkor egy uj brandenburgi kaput epitenenek ide? Vagy csak a Reichstagot telepitik at? Min is volt a sas annakidejen?...
A Tündik bündije
@Brother Louie: Rogán gondolkodás nélkül bólint, mert őt is megszabadították az agyától, mint még jó pár hithű viktoristát. A faceook-adatalpján már jobban nyomja a bulvárbugit mint a főnöke; 10 fényképből 9 kirándulás, gyerek, főzöcske, stb.
Brother Louie
@A Tündik bündije: valami oknál fogva betegesen vonzódik a szobrokhoz. Volt az a Columbo alkotás is ugye.

Ifjúkommunista korában mikor még "Csak a KISZ" létezett a számára valami nagyon mély benyomást okozott nála.
A Tündik bündije
@Brother Louie: Amúgy sem értem, mit aprózzák el a dolgot? Hitlernek nem jött össze a Grosse Halle megépítése, nem hogy felhúznák ők. Alapból 150-200 ezer főre lett tervezve, úgyhogy elférne benne a komplett birkamenet molinóstól, aztán mehetnének ott körbe-körbe.
Brother Louie
@A Tündik bündije: azt mondjuk nem tudom, ha két évvel ezelőtt eldózerolta volna a szovjet emlékművet akkor most Putyin hova hordaná az atomjait.

Nem Paksa az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok