A téli időjárás miatt hómunkásokat vesz fel szerda délutáni 14-22 óráig tartó munkavégzésre a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a hómunkások jelentkezését a kerületi szolgáltatási csoportoknál várják, ezek címei megtalálhatók
az FKF internetes oldalán, a www.fkf.hu címen, a jelentkezők emellett érdeklődhetnek a 06-40-353-353-as kék számon is. A nyolcórai munkavégzésért nettó 3550 forintot fizet az FKF.

A társaság közölte azt is, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésének megfelelően Budapesten korán reggel elkezdett havazni, a prognózis alapján estig három centiméter hó várható.

Az FKF hóeltakarító gépei reggel óta folyamatosan síkosságmentesítik a fő- és közösségi közlekedési útvonalhálózatot, hogy biztosítsák a balesetmentes közlekedés feltételeit.

Az FKF munkagépei első ütemben az 1200 kilométer főútvonal-hálózaton végzik a hó eltakarítását és a síkosságmentesítést. Elsőként a hidakat, a felüljárókat, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető utat, a Budaörsi út (M1, M7), az M3-as és az M5-ös autópálya, valamint a 2-es, a 6-os, a 10-es és a 11-es főközlekedési út fővárosi bevezető szakaszait, az autóbuszvonalak hegyvidéki szakaszait, az autóbusz- és főközlekedési útvonalakat, a kórházakhoz, rendelőintézetekhez, a lakossági ellátást biztosító logisztikai bázisokhoz kapcsolódó utakat tisztítják meg.

A 2100 kilométer hosszúságú mellékútvonal-hálózaton csak a fő- és közösségi útvonalak rendbetétele után kezdődhet meg a munkavégzés.

Az FKF felkéri az ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanjaik előtti járdaszakaszokat tisztítsák meg a hótól és síkosságmentesítsék a gyalogos balesetek elkerülése érdekében, de a havat ne az úttestre tolják.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
..." Az FKF felkéri az ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanjaik előtti járdaszakaszokat tisztítsák meg a hótól és síkosságmentesítsék a gyalogos balesetek elkerülése érdekében, de a havat ne az úttestre tolják."...
Ez aztán qrva magas IQ szintet tükröz !!!
Majd banánoskartonokba rakjuk, és az út mellett elhelyezzük a havat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@szablyafűrész: Jaj hát hol vannak?? !! Fogalmazzák a kifogásaikat az Eu-hoz tegyen valamit!!:-)
szablyafűrész
"Fricz Tamás a civil országjárással kapcsolatban azt hangoztatta, hogy a CÖF független a pártoktól..."

Tudtam én, tudtam, ez a sok liberálsmaóistakommuistabolsevikvörösingesleninfiú meg aztat hazuggya, hogy dehogy.

Fricz Független Saját Zsebből Cöfölő Tamás még azt igazán megmondhatná - négyszemközt - hogy 2010 előtt miért nem cöföltek, ha egyszer annyira függetlenek, hogy csak na ?
Nakimaga
"A nyolcórai munkavégzésért nettó 3550 forintot fizet az FKF. "
--semmi bajom nem lenne ezzel az összeggel,ha a padsori bóbiskolók is ennyiből élnének !
gabrella
A szoc-ban méteres hó esetén sem volt a hóeltakarítás. Most meg 20 centi hó máris káosz van.
kukac50
A Közmunkásoknak is fizessenek ennyi bért!
Desischado
A Cöf, a fityiszes banda miért nem megy ki havat takarítani? Ja, már értem! Még véletlenül megtapasztalnák, hogy voltaképpen mi is az a MUNKA nevezetű egyén, akihez nekik közük sincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.