A Tárki Társadalomkutatási Intézet havi január végi pártpreferencia-kutatásának januári eredményei alapján jelenleg az MSZP könyvelhet el leginkább többletet a baloldali ellenzéki összefogásból: a szocialista párt támogatottsága kismértékben nőtt, az Együtt 2014 – PM szövetségé és a Demokratikus Koalícióé pedig lényegében változatlan. Mindeközben a Fidesz-KDNP népszerűsége a korábbiaktól nem tér el számottevően, így a kormánypártok továbbra is jelentős előnnyel vezetnek - derül ki a kutatásból. A korábbi évekkel ellentétben a Tárki a választások előtt nem készít külön választási előrejelzést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
kiderült : gyurcsány és bajnai a kolonc az mszp-n. állitom ha a baloldal ezt a 4 szerencséttlent kivonta volna a forgalomból(gyurcsány-fletó-bajnai -fodor) ...kemény ellenfele lett volna a fidesznek. ...igy viszont ...viszont látásra ...majd 2018-ban talán.
szablyafűrész
@tavaszi: Ne szenvedj...mindegy, hogy kit hoz a Tárki, az a lényeg, hogy a felcsúti csüngőhasú csináltasson útlevelet és irány a jó büdös Nyizsníj Novcgorod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.