John McCain amerikai szenátor pénteken találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel és ellenzéki politikusokkal, akiket biztosított arról, hogy az Egyesült Államok elkötelezett szövetségese és barátja marad Magyarországnak - erről maga a szenátor számolt be a belvárosi Bank Centerben tartott sajtótájékoztatón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Narancssárga pelenkások ! Most szólok ! A McCain szólt , még időben ! És azt is elmondta miért nem volt szó a lázár arcoskodás fenyegetőzés tárgyáról . Elmondta , mert egyet ért a miniszterelnökünk az ügyben . Szóval ezzel az Usa állást foglalt , ha nektek fideszes
csínytevő lurkók ez nem volt elég világos demokrácia és jogállam és lehallgatás ügyben akkor nem tudom mi kell nektek még .
dömdödöm
A lázárnak meg szóljatok hogy elkövette a világon elkövethető legnagyobb hibák egyikét hogy USA -t megfenyegette hogy a lehallgatás esetleges nem tisztázásának következményei lesznek . Neked ember elmentek otthonról jó alaposan és elég messzire asszem, mi van ti szívtok valamit ott bent a parlamenti retyiben ?
tavaszi
az amerikai bácsi szépen elmondta a magáét, és tudtára adták,hogy a demokrácia ...és az országunk szuverenitása lényeges szempont. megnyugodott az öreg,hogy szabad a sajtó...rádió...a választások szabályos mederben zajlanak majd...és amit pláne helyeslek megfigyelők lesznek jelen. az emlékműre kitérve a miniszterelnökúr biztositotta az öregurat,hogy minden erjével küzd az antiszemitizmus ellen...és az emlékmű elkészül...majd az usa küldöttség szépen elutazott. ennyi...kipipálhatjuk. hozzáteszem ahol egy ikertoronybacsak ugy beszáll két röpülő..az nekem ne pofázzon biztonságról...és rendről...demokráciáról meg nopláne nem. csak úgy nem mehetsz ám be abba a hatalmas birodalonba ...de nem ám...de mi legyünk toleránsak -befogadok...és társai...na persze...meg a bánatos kis ...szomat.
karma1
En csak a Propin lathato cikk elso bekezdeset olvashattam, mert a "folytatasra" kattintva a 404-es uzenet jelent meg, vagyis a cikk nem talalhato...:-(((( Milyen erdekes,... Most aztan honnan tudom meg, mi is tortent arrafele McCain-eknel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.