Orbán Viktor faluházat avatott Felcsúton. Az isten tudja hogyan, de ez kimaradt a szórásból ami elég nagy felelőtlenség, mert hát miféle vezető az, aki hamarabb építtet stadiont a kertje végébe, mint hogy egy ilyen, a közösség kulturális életet szolgáló épületet húzzon fel a faluban? Öreg hiba, remélhetőleg szórja is emiatt a fejére bőszen a hamut. A cím persze megtévesztő. Nincs Felcsúton Orbán-Putyin emlékház, nem is tervezik, nem is azt avattak, de hogy hogyan jön ez ide, arról majd néhány bekezdéssel lejjebb ejtek szót.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Felcsút állandó fejlesztése éppen olyan mutyi, mint a trafikügy vagy a földlenyúlás, és aki ezt nem akarja észrevenni, annak vagy jó oka van rá, hogy vak maradjon, vagy a miniszterelnökhöz hasonlóan mára teljesen elvesztette a realitásérzékét."

:-)
Szvetlana
@A Tündik bündije: még előfordulhat, hogy a Putyin építtet magának egy dácsát Felcsúton.
Ha lesz reptér, két óra alatt itt lehet. Együtt ellenőrzik a paksi beruházásokat! Akár...
A Tündik bündije
@Szvetlana: Aztán beülnek Mészároshoz egy sörre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.