A Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) parlamenti írásbeli kérdésben sürgeti Pintér Sándor belügyminisztert az őszödi beszéd kiszivárogtatási körülményeinek tisztázására - közölte Ivády Gábor, a Szili Katalin volt házelnök által vezetett szervezet politikusa, független országgyűlési képviselő, aki hétfőn terjeszti a tárcavezető elé kérdéseit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Helyes, mert egyelőre úgy néz ki, hogy a volt méltóság erősen gyanúsítható a kiszivárogtatás egyik résztvevőjének. Ő mindig Gyurcsány ellen volt, nem lehetetlen, hogy részt vett ebben a mocskos játszmában.
De Pintér miért fél nyilvánossá tenni a vizsgálatok eredményét? Kinek a személyiségi jogait félti annyira, miközben másoké nem számít? Így csak azt képes elérni, hogy mindenki találgat és olyanokra is vetül a gyanú, akik esetleg valóban ártatlanok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI)

Mondjuk elég meredek néppártnak nevezni ezt a még zigóta korban lévő pártcsökevényecskét bár nem tudom hány tagja van de biztos hogy nem tömegpárt.
Amúgy gyenge elméjűségre vall ha valaki még úgy gondolja hogy az őszödi beszédből mindig lehet politikai hasznot húzni. Nem elvtársnő, az őszödi beszéd már végérvényesen lecsengett. Ott a fideSS már learatott mindent ami lehetséges volt. Nincs több aratás, nincs több haszonszerzés.
mindenes46
...tisztára mosná a nevét,bruhaha-bruhaha,stb-stb!!!
mariaberta
Újra kénytelen vagyok ezzel kapcsolatos véleményemet leírni, mert nekem az őszödi beszédről sajátos véleményem van. Előre bocsátom, nem szeretem azt a hangnemet, amit Gyurcsány Ferenc megengedett magának, de megértem azt a felháborodást, ami elöntötte, hiszen ezzel tulajdonképpen fel akarta rázni saját -úgy hitte- híveit, a rájuk váró nehéz munkára.
De : nem számolt azzal, hogy munka és párttársai között olyan árulók vannak, akik képesek voltak - "de én nem értek egyet az elhangzottakkal- megjegyzéssel továbbítani a Fidesz számára.
A vicc ebben az egészben, hogy ezek a tisztes árulók, nem számoltak azzal, ha Gyurcsány bukik, ők is buknak és oda a beosztás, a munkabér, meg minden ami a munkájuk hozadéka, amíg magas beosztásban viríthatnak, méltóságok , stb.
Itt tulajdonképpen belepiszkítottak saját fészkükbe, és ez volt mindenek felett undorító.
töky
Nekem erről az öszödi beszédről az jut eszembe, amikor egy vesztesnek látszó futball meccs félidejében a bezárt öltözőben az edző lehordja a játékosait azzal, hogy bénák vagytok, szarok vagytok, nincs a pucátokba vér, mert különben sokkal jobban kellene játszanotok . A kintről hallgatózó szertáros meg csinálna egy frankó hangfelvételt és azt szanaszéjjel másolva terjesztené. Ki a fasznak jutna eszébe, hogy ezeket a kifejezéseket komolyan készpénznek vegye? Csak valami rosszakaró buzeráns tehetne ilyet. Mindenki látná különben, hogy az elhangzottakat nem szó szerint kell értelmezni, hanem leginkább a feddő indulatot kellene benne látni.
Erre ezek a pöcskatonák elkezdték szószerint kivesézni az elmondottakat és két napra rá lángba borították a fővárost. Nyilvánvalóan a vissza nem kapott hatalom megszerzése érdekében. Az a sok hülye, meg azóta sem lát tovább az orránál és állandóan ezt az öszödi faszságot harsogja...
nezelodo
"Erre ezek a pöcskatonák elkezdték szószerint kivesézni az elmondottakat és két napra rá lángba borították a fővárost. Nyilvánvalóan a vissza nem kapott hatalom megszerzése érdekében. Az a sok hülye, meg azóta sem lát tovább az orránál és állandóan ezt az öszödi faszságot harsogja..."

Na azért három négy hónap alapos előkészület, megtervezett médiahadjárat előzte meg azt a véletlen kiszivárogtatást. A kölkének meg a haverjainak az egyetemén kreditet intéző fideszes képviselő intéző odáig elment, hogy a hitbizományában a cigányok lomis autóira elkészítette és fizette a "Magyar Ember Nem Hazudik" feliratot. A publikum egy része értetlenkedett, a nagyobb rész meg a hasát fogta a röhögéstől, ismerve a reklámhordozókat. Ja és a jobbik csendben asszisztált hozzá. Éjszakánként teleszórták a környéken a postaládákat nyomdai jelölés nélküli gyalázkodó nyomdatermékkel, de a legendás helyesírás egyértelműen azonosította a nyomdát, ahol készült, kapott is a szorgos nyelvművelő féltucat trafikot mert "sorsolással döntötték el", ki kapja. Jobban jött ki belőle, mintha a lottón nyert volna.
Dr. Felipe
Egyetértek az előttem szólókkal csak annyi a különbség hogy a kiszivárogtatók és árulók valóban megbuktak, Gyurcsány viszont nem bukott meg sőt a legerősebb ember lett a baloldalon mert őszintén kimondta azt amit már régóta tudunk hogy a politikusok hazudnak, Gyurcsány viszont tanult belőle.
Bolseviktor elvtárs meg hiába hazudja azt hogy ő még sohasem hazudott. Az ember ilyenkor csak röhög rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.