Bűnszervezetben részvétel, hivatali vesztegetés, illetve különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás gyanúja miatt feljelentést tett a Jobbik ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségnél Simon Gábor ügyében, akiről a Magyar Nemzet azt írta, 240 millió forintos be nem vallott vagyont tart ausztriai bankszámlákon. Ezt Novák Előd, a Jobbik alelnöke jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Miért is ? talán ők heszelték ki a dolgot? Már a jobbik is látszat erőszakos. Seggfejek ! Más tudásával dicsekednek.
Nem tudja valaki, hogy kivizsgélták már az Eu-s kéviselőkkel küldött pénzeket ?
töky
Kérem a jobbiktól, ha netán valamilyen csoda révén választást nyernek, akkor legyen egy tökös elszámoltatási főminiszterük ( ne helyettes államtitkár mag hasonló faszságok, hanem akinek valódi hatalma van az ügyek visszamenőleges kivizsgálásához) és fingassák meg az összes csaló sikkasztó, közös pénzeket lenyúló, mutyizó, hatalmukkal visszaélő faszjancsit és csukassák le őket a gecibe tizenöt évre legalább teljes vagyonelkobzás mellett. Ha meg erre nincsenek törvények, akkor hozzanak rá törvényt akár visszamenőleges hatállyal. Ne ilyen Keller László, meg Budai Gyula, meg hasonló faszkalapokra bízzak ezt a dolgot, mert ezek alkalmatlanok rá. Ha ezt meg tudják csinálni biztos vagyok benne, hogy hosszú ciklusokra beágyazzák magukat a hatalomba. Feltéve, ha ők is nem kezdenek el turkálni a közösbe hatalomra jutván.
szablyafűrész
A Jobbiknak még fogalma sincs - mint másoknak sem - hogy mi történt valójában, de már beindult a szavazatszerző feljelentgetósdi...az ilyen pojácák nem áhítozzanak a kormányrúdra, helyette tudnék más " rudat" ajánlani nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.