Az elérhető piaci feltételeknél kedvezőbb a paksi erőmű-beruházás finanszírozásáról létrejött szerződés. A huszonegy év alatt visszafizetendő 10 milliárd euróra mozgó kamatozásról állapodott meg szerdán Moszkvában a két fél - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtök reggel az M1 Ma reggel című műsorában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha abból indulunk ki miket mondott már Varga, pl. tegnap, hogy csökken az államadósság, akkor biztosak lehetünk benne, hogy még az ükunokáink is minket fognak szidni, hogy hagytuk, hogy ezt a paksi mutyit megszavazzák.
Az hogy a társadalom és a szakma háta mögött tárgyalták le titokban, és két hónappal a választások ratifikálni akarják, akkor is ha ez csak két embernek lesz jó az ország meg belebukik, több mint gyanús körülmény...
m.macskosz
"A miniszter szerda a HírTV-nek arról beszélt, a megállapodást be fogják nyújtani elfogadásra az Országgyűlésnek. "
És mégis mikor? Április hatodika előtt?
Akkor garantált a 278 db igen.
Utána viszont kérdés, be tudja-e, be akarja-e nyújtani bárki is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.