Pártunk és kormányunk úgy vélte, minek várni a Putyin elé térdeléssel még egy hetet , mikor kézen fogva térdel le velük kisöccsük, a Jobbik is? Nosza, hajrá, amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra, eladósított orosz gyarmat nem lehetünk elég hamar. Azon nem lepődtünk meg...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@F_Viktor: Sajnos nem sok minden változott itt az elmúlt 24 év alatt., s valahogy az aktuális regnálókat ez nem is érdekli, csak a hatalom és annak megtartása Akik tehetnének bármit is, inkább kiviszik a pénzt az országból, mert féltik...
Működik a piac, és könnyűnek találtatunk, ezt el kell ismerni. A mezőgazdaság már csak olyan, hogy nagyban függ az időjárástól. /pl. késői fagyok, aszály és oda is a termés/ Az, hogy miből és milyen termésmennyiséget sikerül előállítani esetleges, a kemikáliák felhasználásával a negatív hatásokat némileg lehet enyhíteni,de akkor már a végtermék nem ugyanaz, és jól meg is drágítja a termelést.
/Pl. Olaszországban, Spanyolországban nagyon jól meg lehet élni a napfény, tengerpart "eladásából is, ők helyzeti előnyben vannak, versenyezni ezzel nem lehet.../
Nem látszik az alagút vége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@1magyar: Szomszédom a pécsi kesztyűgyárban dolgozott Kádár idejében, ott a selejt ment a SZU-ba. Németországba, Svédországba - ma már úgy mondanák - külön project keretében, a legjobb-, legújabb gépeken, legjobb szakik által csinálták a kesztyűket.
Gépiparban is hasonlót hallottam.
F_Viktor
@lajospapa: O'szt most már nem kell jönnie senki elnyomónak, elég lehet egy pukk is, s onnan nincs talpra állás...
1magyar
@F_Viktor: A pécsi kesztyű híres, de szerintem jó is volt. A könnyűipart a kínai műanyag tette tönkre.Május 1 ruhagyár jó termékeit vásároltam anno. De sok más is volt jó.
Emlékszem volt sportruházat, ma is meg vannak még, ego, 20 éves terméküket még ma is használom, igazi nyugati minőség volt, de már ők is a minőség rovására maradtak meg.
Ruhagyáraink német anyagokat varrtak német piacra.
F_Viktor
@1magyar: Igen, Kína nem csak nálunk, de nyugaton is alázta a könnyűipart.

A lényeg, hogy akkoriban a SZU-ba lehetett minden selejtet exportálni, de ma már nincs így.
Turbó Pasi
Ezek a balllibbantak merészelnek eladósításról pofázni?

A bagoly mondja a verébnek, hogy nagy a feje? :-D
F_Viktor
@Turbó Pasi: Legyen igazad, de akkor mit szólsz az államadósság elleni harchoz, hogy a csata végeredménye -3 178 milliárd forint lett, annak ellenére, hogy negyedévente kaptunk egy Eltolcsy csomagot, elolvadt a MANYUP-tagok 3 000 milliárd forintos jövője, tönkre tettek 120 000 KKV-t, mindenki fizeti a +1 százalékos egészségbiztosítási járulékot, a +30 százalékos baleseti adót, a +2 százalékos ÁFA-t, az évi 50-60 milliárdos útdíjat, s az adójóváírásnak is 180 000 munkavállaló búcsút mondhatott. S mindez csak ami 25 sec. alatt jutott eszembe, hol van még a felsorolás vége?

Tudod még mit hiányolok?
A harcot hirdetők vert seregét sehol nem látom, ott csak a milliárdosok tábornokok pöffeszkednek, míg a vert seregben látok 500 000 külföldre menekültek, valamint 4 millió szegény embert!

Ergo, "A bagoly mondja a verébnek, hogy nagy a feje?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.