Azon, hogy a paksi döntést máris tető alá hozták, nem lepődtem meg. Olyan jó magyaros-fideszes-paprikás mártásban van ez is tálalva, hiszen a bejelentés és a szavazás között mindössze pár nap telt el. Nem tévedés, ennyi idő alatt lezavartak egy több évtizedre ható stratégiai döntést. Ez akkor is tömény idiotizmus volna, ha amúgy a döntés rendben lenne, de nincs. Ami azonban feltette az i-re a pontot, az Orbán sunnyogása volt. Megint.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Igaz nem ez volt az első ilyen lépése. Ha füstszagot érez, általában messze szalad a lángoktól és a hű vazallusait utasítja gombnyomásra, de ezúttal nem csak fizikailag volt távol a szavazástól, de a ló is nagyon elszaladt vele."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
"Igaz nem ez volt az első ilyen lépése. Ha füstszagot érez, általában messze szalad a lángoktól és a hű vazallusait utasítja gombnyomásra, de ezúttal nem csak fizikailag volt távol a szavazástól, de a ló is nagyon elszaladt vele."
öcsi55
A jó vezér , nem azt kiáltja hogy utánam , hanem azt , hogy előre. Ő szépen lelép a sok barom meg szavaz a nép nevében.
bukfenc
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
modera
@bukfenc: Mindettől függetlenül áprilisban is nyerni fog...
joopapa
Azon hogy bexari az orbán basi ki csodálkozik? Csak olyan közönség elé mer kiállni akik imádják, azért megnézném egy jó kis tojás záporban. Ellenzéki politikusokkal nem mer leülni a kamerák előtt vitázni, mert tanult a Gyurcsány esetből aki felmosta vele a padlót. Baloldali vagy pártatlan újság íróknak nem nyilatkozik, csak a pártmédiának! Mást mond itthon az embereknek és mást a brüsszeli "ellenségnek"! De elsunnyogott 2006-ban is mikor felbujtotta a tömeget és gyakorlatilag a fél fővárost felgyújtották! Most ezzel hogy nem ment el szavazni paksról, egy a gyermekkorból eredő játékot játszik hogy becsukja a szemét hogy őt nem látják, viktorka látunk! Csak az a baj hogy nem lesznek ezek se, mint az elődeik se elszámoltatva! index.hu/kulfold/2011/10/11/het_evet_is_kaphat_a_volt_miniszterelnok/
varirmag
@bukfenc: Nem kell szeretni Orbánt,én sem tartozom a rajongói közé, lehet hogy "beteg bunkó" De te is az vagy . Hogy lehet ilyen undorító ocsmányságot idehányni ?
A Tündik bündije
@varirmag: Lemaradtam arról, hogy mit írt.
De ne idézd, mert azt is leradírozzák :-)
F_Viktor
@joopapa: Miért ne lennének elszámoltatva? linkelted a példát, hogy igenis, egy az országra rákényszerített, azt különösen-, halmozottan hátrányba hozó szerződést (lehet ezt még majd minősíteni is) vállalniuk kell.
tavaszi
minden orbán ócsárlás jobboldali szavazatmaximumot ér. ma este skypon beszéltem egy amerikában élő unokatestvéremmel...ott született de igaz magyar...ha leirnám ide,hogy mi a véleményük amerikában a jelenlegi ballibkomcsi társaságról...engem úgy törölne a moderátor,hogy ihaj. de csak igy tovább végül is ferenctestvér ott van a 3 helyen. és nem is szabad mostmár onnan letörölni. (majd amikor sokára szépen napvilágot fog látni,hogy 10 napig mit csinált mesterházi az usában...amikor tudtára adták,hogy most nem ti nyertek pajtás ...az lesz egy szép történet)...azért a nemzetközi politikai háttéralkuk is szépek ...és micsoda körmönfontak...tipikus csikicsuki játék...döbbenet.
A Tündik bündije
@tavaszi: Ha leírnám ide, hogy ma Magyarországon mi a véleménye a jelenlegi narancskomcsi bandáról cirka 4-5 millió választónak, engem is törölne a moderátor, mégpedig sebesen.
lópicigáspár
Csak az 1 %-át szeretném a bankszámlámon látni annak, amit ezek ebből kasszíroztak!
öcsi55
@tavaszi: Egy amerikai mit gondol az ő dolga !Ő ott él mi meg itt , ahogy mondani szokták kibicnek semmi sem drága , ugyan ez vonatkozik a kettős állampolgárokra is. Jól megkeverik a katymaszt azután szépen haza mennek és jót röhögnek.Hogy amnéziások vagytok azt rég tudom, a viselt dolgaitokra nem igen emlékeztek, de azt ,hogy még skrizofréniában is szenvedtek mint a főnök azt nem. Felteszed a kérdést mit csinált Mesterházi (a személyneveket nagybetűvel ez műveltség kérdése és nem politika) nem tudhatod , de megadod a választ ,én is azt mondom amit Te,döbbenet.
hetöndöe
@tavaszi: Az én amerikai nagybátyám meg lelkész losziban és meg van a véleménye Qrbánról és bandájáról,pedig ő igaz keresztény ember és a nyolcvanas évek elején hagyta el az országot a komcsik elől menekülve.
F_Viktor
@tavaszi: Nem csak a fityesz "szavazatmaximumát" vállalom be, hanem még a békés, galamblelkű, gyűlöletet nem ismerő támogatóinak azon kijelentéseit is, hogy "aki Orbán Viktort bántja, minket is bánt" (by CÖF), vagy a savas bácsi fenyegetőzését, sőt, az egri leánykák "ki Viktort megbántja, nagy kés a hasába" nótáját is.

Unokatestvéredről feltételezem nem ismeri az angol nyelvet, vagy nem olvassa a USA.ben megjelent újságokat :-)
Magyarországgal kapcsolatban kevés a ránk nézve pozitív megnyilvánulás, az a kevés is az előző ballib kormányoknak köszönhetőek.

Igen, "ferenctestvér" ott van, s ott is marad a 3. listás helyen, s úgy látom telitalálat volt Mesterházy részéről, hogy oda jelölte, nagyon zavar benneteket, s ez csak jót jelent a baloldal számára :-)))
F_Viktor
@tavaszi: Írod:
"(majd amikor sokára szépen napvilágot fog látni,hogy 10 napig mit csinált mesterházi az usában...amikor tudtára adták,hogy most nem ti nyertek pajtás..."

Ha érdekelt volna, akkor tudnád mit csinált ott Mesterházy. Megbeszélték prominens személyekkel, hogy mik várható el Magyarországtól a bukott jobboldal menesztése után.

- Egy órás négyszemközti beszélgetést folytatott McCain amerikai szenátorral,
- az amerikai külügyminisztériumban találkozott a Magyarországgal foglalkozó szakterületi vezetőkkel,
- eszmecserét folytatott Tomicah Tillemannal, a külügyminiszter tanácsadójával és Charles Gatival, a Johns Hopkins Egyetem professzorával,
- Mesterházy politikatudományi szakértőknek előadást tartott a belpolitikai és a gazdasági helyzetről,
- találkozott Barack Obama elnök kampányszakembereivel, akikkel az internetes kommunikációról, a választói mobilizációról, valamint a jövőbeni potenciális együttműködésről folytatott megbeszélést.
F_Viktor
@lópicigáspár: Írod:
"Csak az 1 %-át szeretném a bankszámlámon látni annak, amit ezek ebből kasszíroztak!"

Putyin birodalmában nem mr. 2%-ok vannak, ők nagypályások Simicskáékhoz és Mészárosokhoz képest.

Érdekes kérdést vetettél fel, számoljunk egy kicsit:
Szocsi példája alapján a beruházás költségei a tervezettnek ötszörösére emelkedtek, a kilopott pénzek 58,8%-ot érték el.

Paks: Tervezett költség 3 000 milliárd --> Bekerülési összeg 15 000 milliárd --> Ellopott pénz 8 820 milliárd -->
--> A te 1 százalékod 88,2 milliárd forint! Szép summa, nem vagy telhetetlen? :-))
Ezzel a pénzzel tavaly, szorosan Demjánt után a 6. leggazdagabb magyar lehettél volna ;-)
lópicigáspár
@F_Viktor: Bevallom nem számoltam utána, de így egész jól hangzik! :-)))
bukfenc
@varirmag: február 7., 18:56

Csak nem szíven ütöttelek?
Mi a probléma?
Nevén neveztem a gyereket!

Hogy én is -beteg bunkó - vagyok??
Ki nem xarja le, én nem vagyok m.elnök, nem pörög a nyelvem a számba, papír nélkül is eltudok mondani egy összetett mondatot... stb..
Én max.a környezetemet botránkoztatom meg, ő egész európát + a normális értékrendű magyar társadalmat...
Nem vagyok álszent és képmutató, -hiányzik a jó modor?? Hát ennél nagyobb "betegségem" ne legyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.