Miért nem lőtték le a Sándor-palota párkányára mászó aktivistákat? – tudakolja a „Demokrata” főszerkesztője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@tavaszi: lvasva a kaparmányodat, kezdem érteni milyen is az a szellemi sötétség, mikor a szellemi toprongyossággal párosul!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@miazavalami: Ha láttad volna annak idején az ATV-n volt a jobboldali újságíróklubban a Bayerrel és a Lovassal.Annál hányadékabb politikai műsort még nem láttál.Alpári stílus, tahó megjegyzések,cinikus vihogások.A Győzike show ezekhez a gyökerekhez képest egy kultúrműsor volt.:-)))
Dr. Felipe
Azért ma Martonyi elvtárs véletlenül kikottyintotta hogy bizony az orosz hitel beépül az elektromos áramba mert a hitelt vissza kell fizetni.
A következő pillanatban viszont rájött hogy most leleplezte a fideSS hazug kommunikációját miszerint majd ettől csökken tovább a rezsi.
Na akkor az elvtárs elkezdett terelni de ettől csak szánalmasabb lett. Erről ennyit.
Összedőlt a fideSS hazug kártyavára hogy majd az atomerőműtől csökken a rezsi. Hát a csökkenés az bizony emelkedés lesz.
Ennyit az energiabiztonságról, a szuverenitásról, rezsicsökkentésről, ugyanis még az elektromos áram árát is az oroszok határozzák meg mert szeretnék viszont látni a kihelyezett hitelt és még küldik vissza pluszban az atomhulladékot is.
Na ezt nevezte bolseviktor elvtárs az évszázad üzletének. Mondjuk az oroszoknak valóban az.
Desischado
Bencsik most valóban bemutatkozott! De én nem is vártam tőle mást! martonyi meg elszólta magát! Lesz ez még rosszabb is, ha nem tudjuk megsemmisíteni ezt a gyalázatos paktumot! Már ez elég, hogy kigolyózzuk őket a hatalomból! De itt a nép - tisztelet a kivételeknek - síkhülye! Másutt azonnal bebörtönöznék ezt a bandát, nem hogy választáson induljon!
bretagne
Nagyon remélem, hogy nem hívják be többször az ATV Csatt! műsorába!
miazavalami
@hetöndöe: Ismerem az ilyen embertípust. A régi polgármesterünk négy ciklust húzott ki ilyen módszerrel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.